Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körüli férfiak. Nektek van gond a szexszel?
10-ből 9 kapcsolat azért meg tönkre mert nincs meg a felek között a megfelelő mennyiségű ÉS minőségű intimitás.
Ha megszűnik a felek között az intimitás az feszültséget, vitákat fog generálni (nem is tudják a felek miért ingelékenyebbek egymással). Ld. a műpunci egy üzenet a részedről a feleségednek, de nem veszi a lapot.
Három lehetőséged van:
1) Megpróbálod feléleszteni a tüzet, a szenvedélyt és azt meg is tartani.
2) Félrelépnek az emberek...
3) Gondolkodsz azon így akarod-e leélni az életedet, de ezt már úgyis megtetted/most is ezen jár az agyad (meg a félrelépésen).
Úgyhogy emberek tessék dugni :) s nem utolsósorban nem hagyni, hogy egy kapcsolat ellaposodjon, fenntartani a vágyat, a legfontosabb kohéziós erő, igenis fontos benne a szex!
Igen,bár nem tudom mennyi nő vállalná be 40 körül a véleményét.
Ez az a kor a pároknál sztem amikor már minden megvan,nagyok a gyerekek,nyugi van.
Van gond! Elég komoly. Mégpedig hogy nincs.
Ki az oka? Nem tudom, mert nincs senki...😅
37 F
Igen 40körülbmár nehéz ismerkedni
Most több mint egy éve van egy új kapcsolatom..nagyon kívánom minden nap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!