Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges hogy egy idő után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy egy idő után nem kivánja?

Figyelt kérdés
..a szexet ha nincs huzamosabb ideig része benne egy nőnek? változhat?
2019. okt. 21. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
En mar jopar hónapja nem szexeltem, de ha most lenne parom ugyanugy kivannam a szexet mint elotte.
2019. okt. 21. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem egyenesen aranyos a szex nelkul toltott ido a libidommal. Szoval nem ertem a problemat.
2019. okt. 21. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem változik, a szex ugyanolyan alapvető testi igény, szükséglet mint az evés, ivás, pihenés. Ettől még átmenetileg testi (pl. homornális) vagy mentális okból (stressz, trauma stb.) átmenetileg csökkenhet. Ha viszont ezek a gátló tényezők megszűnnek és valaki egészséges akkor ugyanúgy fogja kívánni.

Kire vonatkozik a kérdésed? Nő vagy és saját magadra? keress megfelelő partnert. Férfi vagy és a feleségedre? Hozd meg a kedvét hozzá.

2019. okt. 21. 18:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem sokáig nem volt rèszem benne ès volt hogy nagyon kívántam, máskor meg hetekig rá sem bírtam gondolni - olyan voltam mint egy aszex.
2019. okt. 21. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!