Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a magyarázata annak, hogy a barátnőm jobban kivánja a szexet egy "csajos délután" után?
Ha nők sokkal többet beszélgetnek a szexről mint a férfiak....
Ha hiszed ha nem én a fél házam ennek köszönhetem.... 22 éves voltam rengeteg OKJ vézetségem volt a diplomám mellet és felvettek egy céghez elég alsórangú munkásnak.... Lefeküdtem egyik felső vezetővel (35 körüli lehetet) akinek a főnök asszony iszonyat jó barátnője volt napi szinten együtt lógtak munka után.... 1 hét után észrevettem hogy a fönök is közelít elöször úgy hogy látta a végzetségemet és tetszik a munkához való hozzáálásom legyek részlegvezető majd ugye a pozició miatt nem volt feltünő ha lejött hozzám a területre.... Én se voltam vak láttam hogy akar valamit pedig 40 körüli volt....
6-8 hónapig tartott a viszony még nem talált korban is és kapcsolatban is megfelelő partnert magának de én eközben felsővezető lettem... Mindössze azért jöttem el onnan mert alapítottam egy saját céget barátommal....
Szóval a nők sokkal de sokkal jobban megbeszélik egymással a férfiakat és a szexet
Nahogymost a #4es történetének mégis mi köze van a tiedhez, fel nem foghatom.
Ahogy fentebb írták, bizony gyakori téma a nőknél a pasi, a szex. Én még esetleg azt is átgondolnám, hogy nem-e van egy enyhe biszex hajlama a barátnőmnek, és beizgul a barátnőjére. Én meg csak kielégítem a vágyát.
(Ami persze nem gond)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!