Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a páromnak, hogy egy délután egyedül szeretnék otthon lenni?
Úgy hogy ne sértődjön meg?
Minden évben 3 barátnőmmel csinálunk egy közös csajos karácsonyozást-ajándékozást,és most azt szeretném,ha nálam lenne. Viszont én azóta összeköltöztem a párommal,de nyilván nem küldhetem el otthonról,de hogy mondjam meg neki szerintetek? Vagy ez nagyon szemétség?
Csak a normális válaszok érdekelnek! Köszönöm!!! 23/L
Kérdező, van egy ötletem, pont ugyanígy, ahogy ide leírtad... "Minden évben 3 barátnőmmel csinálunk egy közös csajos karácsonyozást-ajándékozást,és most azt szeretném,ha nálam lenne"
Nyilván neki is van olyan dolga, amit nélküled szeretne elintézni, barátja akit felkeresni dumálgatni, szimplán egyeztetni kell az időt...
Nincs ebben semmi gáz, ha nem pont dec 24-re tervezed...
Kérdező (#4), akkor ennyi... én a páromra ilyentől két esetben lennék kibukva, az egyik, ha pont az ünnepnapokra szervezi, a másik, ha nem szól előre legalább néhány nappal, hogy én is úgy tudjam szervezni a saját dolgaimat, hanem előző este/aznap reggel adja elő magát...
Az összes többi eset teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!