Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosan hány partnere volt szerintetek egy 25 éves lánynak?
nem lehet altalanositani ....
Szerinted hany atlagember el a foldon?
a ferfinak 2golyoja van, a nonek 0 . Az atlag 1 .
Ez igaz :D
Akkor ha egy 25 körüli lány olvassa, írja le mennyi volt neki :)
Miért érdekel ez téged? Be akarod hozni az esetleges lemaradásod az itt bejelentett átlaghoz viszonyítva? Úgysem írja meg mindenki az igazat!
Ffi.
Ismerem olyan 25 éves nöt aki szüz de dagadt igénytelen csúnyácska önbizalomhiányos csendes.
A másik véglet egy most 29 éves nö akinek 25 évesen megvolt a 100. partnere, saját bevallása szerint meg naon rossz híre is volt,most egy 81 éves dúsgazdag férfi szeretöje
Baromi széles skálán mozog. Voltam olyan 25 éves lánnyal akinek én voltam az első, és olyannal is, akinek csak abban az évben a tizedik, pedig még augusztus sem volt.
Egy csinos, konszolidált, de nyitott lánynak szerintem olyan 3-4-5, attól függ mennyire jöttek ki jól a hosszabb kapcsolatai.
Kerdes mikor kezdte
Ha 24 evesen akkor mar az 5 is sok
De ha 16 evesen akkor belefer ha 15 partnere volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!