Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki túl korán vesztette el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki túl korán vesztette el a szüzességét, és túl sok partnere volt, megbánta? Ha tudta volna halogatni, mennyivel később és hány emberrel kevesebbel lett volna?

Figyelt kérdés
Vagy pl. az alkalmikat megbánta-e, és csak a rendes kapcsolati szexeket vállalná fel utólag.
2019. okt. 9. 09:44
 1/9 anonim ***** válasza:
39%

Nincs olyan h túl sok

Annyival dug az ember akivel akar

Nem attól leszel rossz ember mert x számú nővel vagy férfivel veszik le

Ha lopsz csalsz hazudsz ölsz na akkor vagy szar ember és nem attól mert élvezed az életed és biztonságosan védekezve élsz nemiéletet

Senkinek semmi köze ahhoz h ki hány emberrel kefélt vagy nem ez magam ügy .

Kisebbségi komplexust félre kéne tenni .

Mert nem attól lesz valaki hogy minnel több fsz volt benned vagy minnel több nőt meghúztál...

A szex fontos és kell az ember testének lelkénél de ehhez nem kell párkapcsolat,házasság ezt csak az emberiség még a társadalom tálára ki a Szex mindenkinek jár és ingyen

N

2019. okt. 9. 09:49
 2/9 A kérdező kommentje:
#1: ha mindenkinek jár, akkor a pattanásos csúnyákat ki sajnálja meg? :D :D :D
2019. okt. 9. 09:57
 3/9 anonim ***** válasza:
7%

a szeretkezés közben felszabaduló hormonok kötődést alakítanak ki. A házasságban van a helye a szeretkezésnek. Ez a fajfenntartást, az utódok gondozását, a nemibetegségek terjedésének megakadályozását és az érzelmi fejlődést segíti.

42/F

2019. okt. 9. 09:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én még egyenlőre 23 évesen nem bántam meg , kapcsolatban voltam minden csak nem igazán jött össze a hosszabb kapcsolat

Elsőt sem bántam meg

2019. okt. 9. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Kérdező igen

És képzeld el ismerek bűnronda férfit meg nőt is csúnya acnes a bűrük

És mind a Kettőnek van párja és családja

2019. okt. 9. 10:24
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Én 16 évesen veszítettem el, az első igazi kapcsolatomban. Nem bántam meg. 3 évig voltunk együtt. Aztán egyetem alatt sok pàr hetes-hónapos kavarásom volt, meg pár pár éjszakás. Azokat se bántam meg. Nem kötöm senki orrára, csak rám tartozik. Férjem tudja, hogy nem voltam szűz mikor megismerkedtünk, de soha nem feszegette a témát, mert nem érdekli a szexuális előéletem ilyen részletezettséggel.
2019. okt. 9. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem bantam meg a szuzessegem elveszteset, de van egy alkalmi amit megbantam L
2019. okt. 9. 11:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez erősen partnerfüggő - az ember általában azt bánja meg amelyik rossz volt, mindegy, hogy 3 vagy 30 partnere volt. Idővel az ember azt kezdi megbánni ami kimaradt, a pillanat, a lehetőség soha nem jön vissza többé.

Ez így van a szüzesség elvesztésével is, ha jó volt, netán még érzések is voltak a felek között akkor nem szokták megbánni az emberek.

2019. okt. 9. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:

A szex csak a vonzo emberek kivaltsaga.

2019. okt. 9. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!