Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek átlagosan 20 évesen hány partnere volt már valakinek, akivel szexelt is?
Egy fiú hány lánnyal?
És egy lány hány fiúval volt ennyi idősen kb?
Tudom h erre nem lehet pontos választ adni, de szerintetek mennyivel?
Én 20 éves fiú vagyok, és eddig 1 lánnyal voltam, csak 1x szexeltünk.
Köszi a válaszokat előre is!
Én 19 vagyok, és eddig 4 fiúval voltam. Mire 20 leszek, talán 5 lesz, jelenleg legalábbis alakul valami. :D Ja és lány vagyok. A legtöbb lány, akit ismerek, őket kb. 2-3-ra átlagolnám. Persze függ a közegtől is, ez csak az én ismerősi köröm ebben a korosztályban. :)
Az első válaszolóval nem értek egyet, az én korosztályomban a fiúknak nagyobb átlagot mondanék. Van aki sokkal több lánnyal, de ugye van aki pl. egyel, vagy egyel sem volt, így olyan átlag 6-10 közé tenném.
felesleges átlagot venni, van fiúk és lányok között is aki 1-2 emberrel volt, és van fiú és lány is aki 10 felett jár bőven :)
én 2 lánnyal voltam,abból az egyik a barátnőm,2 éve együtt 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!