Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ha egy lány 19-20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha egy lány 19-20 évesen is szűz?

Figyelt kérdés
Nem tartanátok furának, gáznak? Egy egész normális lányról lenne szó, csak nagyon introvertált.

2019. okt. 19. 18:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

Miért lenne az?

Szerintem csak az a gáz amit te annak gondolsz, de szerintem nem az.

Most akkor én is gáz vagyok 21 évesen?

2019. okt. 19. 18:51
 12/15 anonim válasza:
69%

N: Szerintem nem gáz. Én 21 voltam amikor elvesztettem, és előtte bevallom gondolkodtam már rajta, hogy el vagyok késve vagy csak béna vagyok. Nem azt mondom, hogy az esküvőig kellene várni, de egy normális fiúra mindenképp. Nekem sikerült megtalálnom, és szerencsére ő sem ijedt meg a helyzettől, azóta is együtt vagyunk. :)

F: Abszolút nem gáz. Ha normális vagy és tudsz normális pasit találni akkor megéri várni. Persze addig is ott fog motoszkálni benned, hogy mégis milyen, meg néha talán elönt a búskomorság, hogy nem érdekel és lefekszel valakivel csak azért, hogy "végre" túl legyél rajta, de ne tedd.

Megéri várni.

2019. okt. 19. 18:57
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
nem gáz
2019. okt. 19. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:
27%
Mi ebben a fura, semmiről sem marad még le. Ha tetszik a lány neked akkor ismerkedj vele bátran, s ne az legyen a legfontosabb benne, hogy szűz-e vagy sem, hanem hogy mennyire szimpatikus neked.
2019. okt. 19. 21:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki 19-20 evesen szuz az nalam nem valt ki semmi kulonosebb gondolatot. Nincs azzal semmi baj. Az tokre normalis. Annyi idosen igazabol meg a kerdes se fordul meg bennem, hogy miert szuz meg.

29F

2019. okt. 20. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!