Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a mai lányok sokkal popsisabbak, meg mellesebbek mint a tíz évvel idősebbek? Már úgy értve hogy amikor mondjuk ők voltak 18 évesek?
szóval az akkori csajok akikre már azt mondtuk hogy de jó seggük, mellük van, azok ma maximum az átlag kategóriába férnének be, szerintetek mért?
Az akkor pl popsis csajok mai 18 éves popsis csajok mellett simán elbújhatnának, pedig akkor el voltunk hűlve hogy milyen jó seggük van, ami akkor igaz is volt, de hogy változott meg ennyire?
Vagy mivel tudnak többet a mai lányok?
20#
A mai srácok jobban kivannak gyúrva mint mi 15 éve, tele van a város velük...ezzel nem értek egyet.
+1 az ideal valtozasnak. Divat lett a nagyobb fenek. Regebben is sok csajnak volt ekkora feneke, de azt nem hangsulyoztak ki annyira, illetve tettek ellene, hogy kisebb legyen, mert az volt a szexibb.
De ez valtozott, koszonhetoen - szerintem - az afro kultura terjedesenek, akik genetikailag nagyobb hatsoval birnak (marmint a csajok), illetve az egeszsegtelen etkezesnek.
Konnyebb chipsen es hamburgeren nagyobb feneket noveszteni, ugyhogy enekeljuk 10 even at, hogy a nagy fenek a meno es mutagassunk szexi, fekete csajokat a klipekben, es divat lesz belole. A mellek nem nottek szerintem. Illetve a kajakban talalhato novekedesi hormonban is van igazsag szerintem, magasabbak a pasik, csajok egyarant, ki tudja meg milyuk no.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!