Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mért van az hogy a mai lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy a mai lányok sokkal popsisabbak, meg mellesebbek mint a tíz évvel idősebbek? Már úgy értve hogy amikor mondjuk ők voltak 18 évesek?

Figyelt kérdés

szóval az akkori csajok akikre már azt mondtuk hogy de jó seggük, mellük van, azok ma maximum az átlag kategóriába férnének be, szerintetek mért?

Az akkor pl popsis csajok mai 18 éves popsis csajok mellett simán elbújhatnának, pedig akkor el voltunk hűlve hogy milyen jó seggük van, ami akkor igaz is volt, de hogy változott meg ennyire?

Vagy mivel tudnak többet a mai lányok?

2019. okt. 19. 11:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

9

Az ideál szerintem ilyen szempontból nem változott, legalább is felénk, mi tíz éve is a popsis csajokra buktunk.

És ezt a csajok is tudták, már akkor is.

2019. okt. 19. 12:15
 12/24 A kérdező kommentje:
A push up, az oké persze kinőtte magát, de ha a strandon körülnézünk ahol bikiniben rohangálnak, ott is ezt lehet megfigyelni.
2019. okt. 19. 12:17
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Ez nekem is feltűnt, tisztára “irigykedek” néha a mostani fiatalokra, milyen nagy kerek fenekük van... nekem sose volt/lesz olyan, és ha visszagondolok mondjuk a középsulis éveimre, nem volt jellemző akkor sem, hogy ilyen “popsis” lányok rohangáltak volna a folyosón. De az okát nem tudom, és is a megváltozott étkezésre/hormonokra gondolok, pl. úgy tudom, a csapvíz is változott, mert a sok fogigátlót, amit a nők kipisilnek, nem tudják kitisztítani, és ha nem is csapvizet iszik az ember, azért ásványvízzel főzni elég nagy luxus lenne.
2019. okt. 19. 13:04
 14/24 A kérdező kommentje:

13

De milyen hormon az ami csak popsira és mellre gyarapít, és csak lányokra?

Mert ennyi erővel a pasik is melltartóba járnának már.

2019. okt. 19. 13:07
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Több a felesleg a fiatalokon, mint húsz éve, és az ideál is változott. Régen sokkal több fiatal lány próbálta elérni az akkori modellek pálcikavékonyságát. A ruhák pedig kevésbé emelték ki az alakot. Szerintem sokkal inkább a hétköznapokban szúr szemet a különbség, a strandon, nekivetkőzve nem látok feltűnően több jó csajt, mint régen.
2019. okt. 19. 13:39
 16/24 kisördög1 ***** válasza:
77%
Mert a mozgás helyett divat lett a nasi és a popsin ücsörgés.
2019. okt. 21. 10:47
 17/24 anonim ***** válasza:
30%
Hol vannak ilyen csajok? Én nem nagyon látok ilyeneket, max az instán a photo shoppolt csajoknál.
2020. júl. 16. 23:32
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Preventív védőoltások, élelmiszerek stb. miatt, illetve egyre könnyebb munkák léteznek, már nem mindenki a gyárban, vagy a földeken dolgozik, hanem irodában, könnyebb fizikai munkán, jut idő sportra és lehetőségük is van.
2020. júl. 17. 10:04
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
17 Ha középiskolában dolgoznál, neked is feltűnne. Nemrég elém kerültek régi gimis fényképeink, hát nyeszlett kisgyerekeknek tűntünk a mai tinédzserekhez képest.
2020. júl. 17. 10:49
 20/24 anonim ***** válasza:
70%

9-es írta jól! Az ideál változik! Amióta ember van a földön, folyamatosan alakul az ideál, mind a férfi, mind a női.

Jelenleg az asztalhuszár nyálas fiúka és az erős, sportos, határozott, netalán feminista nő került terítékre. Illetve éljenek a melegek, a leszbik, a mindenféle egyéb besorolásúak. Akik hátra kerültek a ranglistán azok a hetero férfias férfiak. Ezért jött divatba a női formák kiemelése, mert a családra (szaporodásra) vágyó nők számára egyre nehezebb családfői képességekkel rendelkező, nagybetűs férfit találni.

(Hozzá kell tennem, nem a homofób, szélső jobbos beszél belőlem, hiszen én nagyon is elfogadó típus vagyok. Környezetemben, baráti körömben, családomban is van mindenféle ember. Csupán nyitott szemmel járok és látom, mi az aktuális helyzet. Tagadhatatlanul, egy igen furcsa jövő elé nézünk!)

2020. júl. 17. 15:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!