Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a mai lányok sokkal popsisabbak, meg mellesebbek mint a tíz évvel idősebbek? Már úgy értve hogy amikor mondjuk ők voltak 18 évesek?
szóval az akkori csajok akikre már azt mondtuk hogy de jó seggük, mellük van, azok ma maximum az átlag kategóriába férnének be, szerintetek mért?
Az akkor pl popsis csajok mai 18 éves popsis csajok mellett simán elbújhatnának, pedig akkor el voltunk hűlve hogy milyen jó seggük van, ami akkor igaz is volt, de hogy változott meg ennyire?
Vagy mivel tudnak többet a mai lányok?
9
Az ideál szerintem ilyen szempontból nem változott, legalább is felénk, mi tíz éve is a popsis csajokra buktunk.
És ezt a csajok is tudták, már akkor is.
13
De milyen hormon az ami csak popsira és mellre gyarapít, és csak lányokra?
Mert ennyi erővel a pasik is melltartóba járnának már.
9-es írta jól! Az ideál változik! Amióta ember van a földön, folyamatosan alakul az ideál, mind a férfi, mind a női.
Jelenleg az asztalhuszár nyálas fiúka és az erős, sportos, határozott, netalán feminista nő került terítékre. Illetve éljenek a melegek, a leszbik, a mindenféle egyéb besorolásúak. Akik hátra kerültek a ranglistán azok a hetero férfias férfiak. Ezért jött divatba a női formák kiemelése, mert a családra (szaporodásra) vágyó nők számára egyre nehezebb családfői képességekkel rendelkező, nagybetűs férfit találni.
(Hozzá kell tennem, nem a homofób, szélső jobbos beszél belőlem, hiszen én nagyon is elfogadó típus vagyok. Környezetemben, baráti körömben, családomban is van mindenféle ember. Csupán nyitott szemmel járok és látom, mi az aktuális helyzet. Tagadhatatlanul, egy igen furcsa jövő elé nézünk!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!