Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már szomszédból áthallatszó szex hangokat? Izgató volt számotokra?
Persze, panelban rendszeres volt éjjel.
Annyira nem volt izgató éjjel 2-kor arra kelni hogy valaki visít...
Egyszer a csajommal pont szexeltünk. A felső lakásból ezt hallottuk
Ah ah (egyre erősebben és gyorsabban természetesen a csaj nyögte)
Aztán egy fél perc csönd
Es újra erősödött a csattogás es a nyögés
Mi csak feküdtünk egymáson és hallgattuk mosolyogtunk. picit folytattam és láttam hogy a párom is élvezi.
Aztán a végén be keményitett a pasi és szinte sikitott a lány, hogy Istenem, istenem,,,, úr Istenem!!!
Csattanó :
Másnap reggel a lépcsőházba össze találkoztunk egy kicsit idősebb jó kiállású pasival és egy középkorú titkárnő típus nővel
köszöntünk mindketten nekik és kicsit mindketten rájuk mosolyogtunk mikor a kapuban összenéztünk mind a négyen ők is mosolyogtak és tudták hogy mi hallottuk őket
Ráadásul sem előtte sem utána soha nem láttuk abban a házban ezt a párt azt se tudom hogy kerültek oda
Igen, hallottam.
Valahogy felállt a pöcköm, edig a szomszéd csaj mentálisan nem több egy krumplinál.
Természetesen kicsaptam.
Előző lakhelyemen 1 évig laktak ott a szomszédok (előtte nem tudom, mikor költöztek oda, mindegy), ott a szőke nagyon jól nézett ki, a csávóval annyira nem illettek össze, vagy csak irigy voltam, mindegy. Szóval őket hallottam, ahogy az aktus végén a nő nyög egy hatalmasat, azt nem felejtem el.
Elköltöztem, erre már első reggelem után a nyitott ablaknál hallom, ahogy déltől kb. 30-40 percen keresztül reszelnek a szomszédban. Na, mondom, ez nagyszerű, jó helyre költöztem. Szerencsére azóta nem hallottam őket többet, talán csak egyszer. Meg már nincs is olyan jó idő, hogy nyitva legyen az ablak, meg náluk is. De itt konkrétan a fél ház hallhatta őket, elképzelni nem tudom, mit hittek, hogy nem hallatszódik-e ki.
Mindkétszer a nőt lehetett hallani.
Igen volt h hallottam már, és kicsit fwlizgatott.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!