Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb nő csak kipróbálja a több pasis felállást, de rendszert nem csinál belőle?
Nálunk nő lètemre èn szerettem volna kipróbálni, viszont korántsem volt olyan èlvezetes, mint amennyire annak gondoltam.
Sokkal tovább tartott ellazítani a fenekem, mintha csak a párommal lettem volna.
Tovàbb tartott felvenni a pózokat....stb
Maga a tudat, hogy 2 pasi közt vagyok, hogy más is làt egy ilyen intim szituban, hogy egyszerre 2 pènisz mozog bennem az jó volt, de nem volt olyan hűűűű de óriási orgazmusom, mint amire vàgytam
Nem volt rossz, ezèrt, ha a pasim kèrnè belemennèk, nem gond, de egyszerűen azèrt nem akarom rendszeresen, mert többre szàmítottam
jó is meg nem is, egyszer mindent ki kell próbálni alapon, izgalmas meg érdekes, de közbe meg nem olyan kellemes és sok vele a macera.
aki pl. nem szereti az alárendeltséget annak nem ajánlom, mert nekem abszolút olyan érzés volt, hogy "használnak".
az meg hatalmas csalódás h a srácok nem voltak hajlandóak kinyalni azután h mindkét srác belém élvezett mondván ők nem kostólják a másik spermáját így ott hagytak kielégítetlenül teljesen kihasználva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!