Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányt is izgat, hogy kipróbálja egyszer egy idősebb pasival?
Figyelt kérdés
Max 35-40 éves férfival?2017. ápr. 12. 14:44
1/11 anonim válasza:
Nem mindegy,hogy hány éves az a lány. 😁
Én 22 vagyok,a párom 33 ,de nem azért vagyok vele,mert izgatott,hogy milyen lehet idősebb pasival szexelni. (És nem,nem a pénze miatt,mert az nincs 😂)
De megsúgom,hogy a szexuális teljesítmény nem kor függvénye
2/11 anonim válasza:
Annyiban vitatkoznék az elsővel, hogy a tapasztalatra nagyobb az esély egy idősebb pasi esetén, mint egy fiatalnál. ;)
4/11 anonim válasza:
Amikor fiatalabb voltam engem is izgatott. 18 és 25 éves korom között ki is próbáltam néhány 35-40 éves pasival. Jó volt. 36/N
5/11 anonim válasza:
39 voltam, amikor összejöttem egy 21 évessel. Pár dologra megtanítottam, ami nagy hatást tett rá. Volt egy hosszú szünet, de az utóbbi tíz évben megint együtt vagyunk.
6/11 anonim válasza:
Engem nem izgat.Nincs apakomplexusom.
20/L
8/11 anonim válasza:
Én az idősebb pasi vagyok :)
Volt 3-4 ilyen kapcsolatom fiatalokkal.
Szerintem kölcsönösen jó élmény volt mindegyik. Nem egyéjszakás kalandok voltak!
10/11 anonim válasza:
A barátnőm összeakadt egy idős úrral. (nem gazdag!)
A csaj örömódákat regélt a matracharcukról.
Aztán én is kipróbáltam, mert nem akartam hinni neki.
Hát a technika az technika... szupi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!