Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz 18 évesen 41 évessel egy éjszakás kalandba keveredni?
Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 13:16
2/38 A kérdező kommentje:
-.- biztos
2017. márc. 31. 13:20
3/38 anonim válasza:
eléggé...
nemigaz h fiatalabbat nem találtál.
figy én 26 vagyok, de már most sem kezdenék egy 18 évessel egyéjszakásba.
20 minimum legyen már...
szóval nagy defektje lehet az arcnak sztem.
4/38 anonim válasza:
Van benne komplexus, de tedd amit akarsz.
5/38 anonim válasza:
Szerintem egyéjszakásnak jó, feltéve, hogy 18 a lány 41 a férfi, fordítva már nem olyan jó...tartósra nem ajánlanám...1- szer én is kipróbálnám, mondjuk egy 20 körüli csajjal:-))
6/38 anonim válasza:
Ha több alkalom (nem csak éjszaka) is szóbakerülhetne és Te vagy a lány, szólj nyugodtan! ;-D
9/38 anonim válasza:
vállalsz ilyet? mondjuk nem 41, hanem 34 vagyok na de akkor is
10/38 anonim válasza:
Nem gáz! És ha jól érzitek magatokat egymással akkor tartós is lehet belőle! Mással ne foglalkozzatok! F/40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!