Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombat este házibuliban a wc ben egy haveromnak kivertem kézzel a farkát. Van barátom. De ez nem számít megcsalásnak? Nem volt szex, és nem is csókoloztunk. Olyan mintha a kezét fogtam volna.
Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 00:26
21/25 anonim válasza:
Te megcsalásnak tekintenéd ha a párod megujjazna egy csajt?
22/25 anonim válasza:
"Olyan mintha a kezét fogtam volna."
Úgy látom másnak nem volt ennyire feltünő.. Szegény pasid, xD Egy F A SZ kiverését KÉZ megfogásához hasonlítani..Csak Gratulálni tudok!! =)
23/25 matyilda válasza:
Te megcsalásnak tartanád ha a pasid kiverné egy haverjának házibuliban a wcben?
24/25 anonim válasza:
De az, te meg egy ócska riherongy vagy.
Persze, mintha a kezét fogtad volna. Legalább jót röhögtem. Én se a farkamat adom oda először, ha meg akarom fogni egy lány kezét.
25/25 anonim válasza:
Nekem ha olyan lenne a faszveres, mintha kezet fognek, nagyuzemben penzert csinalnam. De szerencsere felizgat, es szexnek nevezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!