Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet, , kigyógyulni” ebből az apakomplexusból?
Figyelt kérdés
A gondom a következő: egyszerűen nem vonzanak a tizen/huszon évesek, de még a 30-asok is néha kevesek nekem. Az 50-60-as korosztály valahogy jobban megfog, és akármennyire is próbálom magamban mondogatni, hogy ez gusztustalan, annál jobban akarom/kívánom Őket. Van szexuális kapcsolatom egy nálam közel 50 évvel idősebb pasival, ami szép és jó, DE! Így nem lehet normális párkapcsolatom, mert ekkora korkülönbség egy idő után zavaró lenne, konfliktusok lennének belőle. Hogyan tudnék ebből jól kijönni? 18L2019. okt. 16. 23:16
1/17 anonim válasza:
na persze föl se áll ilyenek már kamus.
2/17 A kérdező kommentje:
Dehogynem áll föl... Majd megtapasztalod, ha idősebb leszel, és ebben semmi kamu nincs, 1-eske.
2019. okt. 16. 23:19
4/17 anonim válasza:
68 évesnek gondolom mennyire áll.
Amugy irány a pszihiátria, mer pár év mulva már halottakkal akarsz majd szexelni.
5/17 A kérdező kommentje:
Azért nem reagálok privátra, mert nem beszélgetni vagyok itt, hanem választ szeretnék kapni. Aki nem tud normálisan megnyilvánulni, az ne írogasson hülyeségeket.
2019. okt. 16. 23:31
6/17 anonim válasza:
ebből nem kigyógyulni kell,klónózni az ilyet,mi 40 felettiek imádjuk az ilyen lányt.
7/17 anonim válasza:
Lehetne ez fétis is és nem lehet kigyogyulni belőle mindig is ott lesz egy jó darabig! Nekem nagyon izgatoak az ilyen lányok!
8/17 anonim válasza:
Ebből sajna nem lehet kigyógyulni. Én is apakomplexusos vagyok, de nekem azért már sok lenne egy 60 éves bácsi.
9/17 anonim válasza:
Hát nekem is jól jönne egy 18 éves tini lány :)
10/17 anonim válasza:
Nem kell kigyógyulni. Ha nem lennének ilyen lányok akkor egy csomó idősebb pasi szegényebb lenne egy csomó szép élménnyel. Én 37 vagyok de ha egy 18 éves csaj majd párkapcsolatot akar velem akkor belemegyek mert vonzanak a fiatal csajok. Anyámék közt is 16 év korkülönbség volt. :)
Én örülök az olyan lányoknak mint te. Amúgy meg ez az apakomplexus szerintem egy marhaság. Nyilván vannak akiknél ez a helyzet, másoknál meg csak az tetszik nekik és kész. De persze az ilyen barom kategóriákat mindenkire rá lehet húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!