Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék a "péniszkomplex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék a "péniszkomplexusomból" kigyógyulni?

Figyelt kérdés
Állandóan ez a téma foglalkoztat, pedig tudom, hogy átlagos méretekkel rendelkezem. De amíg egyik nap megnyugszom, másnapra ismét elbizonytalanodom. Két barátnőm volt eddig, nekik nem volt vele gondjuk, de az egyikük még szűz volt, neki természetesen fájt is. Méretet nem írok képet is legfeljebb priviben mert elsőrendűen most nem a megerősítés kell, hanem hogy ezt a kérdés hogyan tudnám magamban egyszer s mindenkorra lezárni? Volt már csajok olyan pasitok, akik folyton ezen nyafogott? Kort és nemet kérlek írjatok. 19/f
2017. febr. 17. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha eddig semmi baj nem volt vele akkor miért generálod a parát magadnak? Ennyire ne legyen már unalmas az életed...
2017. febr. 17. 18:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert mindenféle beszámolót hallok, a cimboráimnak is mindnek 18-20 körül van...lehet, hogy enyém az átlagos, de egy nő mindig fog nagyobb méretűt találni, ha akar, és akkor már miért ne pattintson le engem.
2017. febr. 17. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Pont ezért nem kellene idegeskedned.. ha keres nalad nagyobb lompost akkor had menjen a fahèrmájú r*anca... Viszont ha megtanulnád használni a pömpölődet akkor nincs az a két méteres kèkeres amitől elcsábulna tőled a nő... Tényleg nem a méret a fontos ha átlagos mèretű hanem hogy mennyire tudsz vele bánni
2017. febr. 17. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:

#2: Extremitásoktól eltekintve a nők nem farokméret alapján választanak pasit :-P

Mondjuk egyébként dugj meg sok csajt és ha jól csinálod és dicsérnek, akkor nem fog érdekelni a méreted ;-)

2017. febr. 17. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:

"a cimboráimnak is mindnek 18-20 körül van"

Azért ebben benne van a horgászeffektus is...

"EEEKKKORA halat fogtam!"

2017. febr. 17. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én párom is rá volt kattanva, hogy neki mennyire kicsi.

Hiába győzködtem, hogy tökéletes, a végén e miatt szétmentünk, és azóta sincs párja. Begubózott, mint egy hernyó. Ül egész nap a számítógép előtt, és online játékokkal játszik. Munkába elmegy, aztán játék, majd alvás. Ennyiiből áll az élete, 33 évesen.

Ne akarj ilyen lenni. Jó az ami a nadrágodban van. Ha a párod nem tesz rá megjegyzést, és élvezi a a szexet veled akkor semmi baj nincs.

2017. febr. 17. 22:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Aki a mereteid miatt hagy el az nem igazi no. Kiveve, ha szexualis osszeferhetetlensegrol van szo, mert van, hogy szexualisan nem passzol valaki a masikhoz. Pl gondolom te sem szeretnel egy full tag punciban harangozni.
2017. febr. 19. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!