Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kigyogyulni a homoszexualitasbol?
Nem lehet kigyógyulni! A rossz kromoszómák okozzák.
Akkor múlik el ha újra születsz! Ez a sorsod! De így is lehetsz boldog!
Családot melegen is alapíthatsz. Gondolkozz el azon: boldog vagy-e így, képes vagy-e elfogadni magad, istennek nincs gondja a melegekkel, sehol nem említi azt, hogy gondja lenne vele, akkor te neked miért lenne gondod ezzel? Én nem vagyok meleg, nem érthetem úgy igazából de megpróbálom:)
17F
Így is lehet normális életed. El kell fogadnod magad,mert ha nem teszed nem leszel boldog soha. A melegek is megtudják oldani a család allapítást.
Azok akik álllítolag kigyógyultak a melegségből csak elnyomják magukban. És igen lehet hogy közben összejönnek egy lánnyal,az igazi természetük úgy is újból a felszínre fog törni és akkor szenvedni fognak.
Kérlek inkább próbáld meg elfogadni magad.
ha tudod hogy nem betegség, hogy jött a gondolat hogy ki fogsz gyógyulni?
Én azt mondom hogy próbáld elfogadni magad, mert nem lesz életed ha ezen töröd magad
én nem vagyok vallásos engem úgy neveltek hogy olyannak fogadjam el magam amilyen vagyok és kövessem a vágyaimat álmaimat.
ne akarj olyan életet amibe belekényszeríted magad, mert mások úgy gondolják hogy az a helyes,
és nehogy azt hidd majd megváltozik
próbálj úgy élni hogy ne legyen bűntudatod amiatt olyat teszel amit mások nem tartanak helyesnek.
:)
Kedves Kérdező!
Ha tisztában vagy azzal, hogy homoszexuális hajlamaid vannak, akkor sajnos nem tudsz ellene tenni. Ha lányok ellen is érzel fellángolást, akkor biszexuális vagy.
Megpróbálhatod elfojtani vágyaidat, de boldogtalan leszel, feszült és előbb utóbb felszínre törnek.
A megoldás az hogy elfogadd magad és tudj élni ezzel együtt.
Ajánlom mindenképpen keress fel egy pszichológust, aki segíteni fog abban hogy elfogadd irányultságodat.
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
Nekem van vallásos rokonom,akinek nincs baja a melegekkel.
Az egyik nagynéném vallásos,és megtudta,hogy meleg vagyok.De őt ez nem zavarja.
"Kigyógyulni" nem lehet.
Vannak emberek akiknek az élete során változik a szexuális érdeklődése,pl vannak akik csak felnőtt korban kezdenek vonzódni egyik vagy a másik nemhez.
De ezeket tudatosan nem lehet irányítani.És nem is kell.
Vannak akik így születnek,mások azzá válnak.
Vannak olyanok,akik mindkét nemet szeretik,mások meg egész életen át csak az egyiket...
Nem szerencsés ezzel kísérletezni.Élj úgy,amilyen vagy!
Elvileg bisexé válhatsz,de nem fűznék hozzá sok reményt.A probléma ugyanis az alapoknál kezdődik,mint tudjuk...de ha probálkozol akkor lehet siker.
Elősször is keress egy NAGYON fius lányt.Szeddfel,ha meg van a kapcsi akkor lehet alakítani,hogy fiusan szexeljetek,meg sötétben,hogy meglegyen az illuzio.és persza arra kell gondolni,hogy fiuval csinálod,aztán egyre többet arra,hogy épp lánnyal,hátha úgy marad.
ha nem volnál vallásos akkor ajánlanám,hogy maszturbálás közben gondolj csajokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!