Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbafülkében masztizni? (lányként)
Figyelt kérdés
Elsősorban persze olyanban ami zárható, de eléggé izgat hogy sima, függönyösben csináljam. Nagyon necces, ti mernétek? Hogy reagálnátok ha rajtakapnátok egy lányt ilyenen?
(nem, nem kamu a kérdés, nem vagyok férfi aki erre veri, csak hogy megelőzzem az ilyen kommenteket :)
2019. okt. 14. 23:58
11/19 anonim válasza:
A H&Mben zárható probahelysegek vannak, sot a legtobb magara valamit ado boltban bem fuggony van hanem ajtó.
Ott aztan meg bele is lehet ulni, de csak halkan..
12/19 anonim válasza:
Ha rajtakapnám és tetszik segítenék neki :)
13/19 anonim válasza:
Rajtakapni? Nem nagyon szokták a férfiak elhúzogatni a függönyt/ajtót nyitogatni még akkor sem ha egyértelmű hangok szűrődnek ki... ha azt akarod, hogy "rajtakapjanak" akkor biz' neked kell a függönyt elhúznod és feltárnod a dolgokat.
14/19 anonim válasza:
Én ott nem tudnék masztizni. Zavarna az emberek hangja.
15/19 anonim válasza:
Megkérdezném, h segíthetek-e neki valamiben :P
30f
16/19 anonim válasza:
Ráverném az arcára s széttkenném a makkommal mintha arckrém lenne.
18/19 Faklyahhh válasza:
Hát figyelj Drága. Az van hogy, adná isten hogy lenne egyszer ilyenben részem. 2. Ezt te tudod h akarod-e nyilván izgi a helyzet. Én amugy először meglepődnék aztán megpróbálnék befurakodni. :)
19/19 anonim válasza:
Én már próbáltam, igaz nem masztit, de rém para volt, hogy lebukunk😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!