Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma màr harmadjara fogok masztizni, ez nem sok csaj letemre?
Figyelt kérdés
2019. szept. 23. 14:28
2/8 anonim válasza:
Ha jól esik, akkor hajrá csajszi király vagy!
3/8 anonim válasza:
Egyszer, szabin voltam otthon...
Reggel, arra ébredtem, hogy iszonyúan kívánom a párom és kell nekem, magamban akarom érezni, de már elment.
Délután 5-ig, amíg haza nem jött, kisebb megszakításokkal, de végig masztiztam a napot.
Egyszerűen, nem tudtam lenyugodni.
Amikor hazaért, a nagy- és kisajkaim ), teljesen be voltak durranva...már az ajtóban letámadtam.
Soha olyan jót nem szeretkeztünk, mint akkor.
Ezt, csak azért írtam le, hogy lásd, nem vagy egyedül.
Egy nő is lehet, ennyire "kiéhezett".
4/8 anonim válasza:
Nem sok! Annyiszor csináld ahányszor kivánod!
8/8 anonim válasza:
Szexológus vagyok küld el hogyan masztizol és meg mondom hogy beteglehetsz vagy nem 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!