Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már hasonló szitutok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hasonló szitutok?

Figyelt kérdés
Nagyon gáz dolog történt a hétvégén.Buliztunk ,és úgy voltam vele ,h bele férne egy egy éjszakás dolog.Fel is szedtem egy csini csajt,kapható is volt a dologra.Hozzam mentünk, simi tapi, el is mentünk tusolni, meg volt aminek meg kell lennie.Erre mentem ki wczni, és mit látok 😐😐😐retkes volt a bugyija, meg a fehér melltartónak fekete a pántja a kosztól. Annyira kiábrándultam, hogy azt sem tudtam ,h rakjam ki a lakásból, hányingerem lett......Komolyan jól nézett ki divatos márkás ruhában volt szép sminkben magassarkúban.Es ilyen igénytelen. Valahogy a lányoktól is elment a kedvem....Valaki járt már igy? Vagy csak én vagyok ilyen peches?
2019. okt. 14. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert a te alsógatyád biztosan mindig patyolat...
2019. okt. 14. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kamu
2019. okt. 14. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük az esti mesét, mostmár mehetsz aludni, holnap iskola :D
2019. okt. 14. 22:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Bár csak kamu lenne......😏😏☝️🙄Igény igényes vagyok magamra,köszönöm.El se tudom képzelni, h koszos alsóba legyek.
2019. okt. 14. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Volt már!

Nagyon sötétben voltunk mert a lány szégyenlős volt. És a sötétben mikor levettem a melltartóját, akkor éreztem a tapintásán, hogy koszos! Nem is lett szex a dologból!

2019. okt. 14. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!