Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom azt mondja szeret, megis ilyet ker tolem?
Figyelt kérdés
1 eve vagyunk egyutt, nekem ő volt az elso, neki en mar a sokadik. Most azt keri hogy menjek bele egy harmasba a legjobb fiu haverjaval. Nagyon szep lany, en meg atlagos, felek h elhagy ha nemet mondok vagy megteszi massal. Raadasul 3 hete gyogyszert is iratott nodokinal volt. Ti mit csinalnatok?
Lanyok ez normalis? Ti gondolnatok ilyesmire?
F19
2019. okt. 14. 19:08
11/15 anonim válasza:
Szerintem tedd meg. Én megtenném. Mindig az van amit a lànyok akarnak úgyis. Ez van. Inkàbb mint hogy ne legyen csajod.
12/15 anonim válasza:
11-esnek még soha nem volt csaja
max a jobb keze
ne rá hallgass
Dobd mert 100% hogy meg fog csalni vagy már megtette
Te helyedben már rég elhagytam volna
13/15 anonim válasza:
#8 vagyok
Tudod mit? Szerezz magadnak egy jó élményt. Jó keményen csináld meg, és csakazértis adj bele mindent. Aztán ha dobod és keresni fog te tehetsz neki ajánlatot. Megérdemli a kis cafka! Én ezt tenném.
14/15 anonim válasza:
Ha a legjobb haverjával akar hármasozni biztos lehetsz benne, hogy már nem csak haverok. Egy idegennel még nehezen megérteném, de nem a legjobb barátjával.
15/15 anonim válasza:
És miért is kellene emiatt szakítani? Kíváncsi rá, ki szeretné próbálni ennyi... Na nehogy már kihagyd... Csináljatok belőle ujjbilincset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!