Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Honnan) lehet tudni, hogy egy férfi az ágyban (is) domináns?
Lehet azt tudni több dologból is. Nekem a kiállásom is elég katonás, és a foglakozásom is az.
Mostanában viszont annyi műsubba futottam, hogy alig-alig hiszek sub lányokban.
F, 39, dom
Ismerkedésről beszélek kedves utolsó, ha lekerül a ruha, akkor nyilván kiderül, de előtte?
Nem feltétlenül igazi BDSM dom-okra gondoltam, hanem úgy általában a domináns beállítottságról, irányító szerepről.
Amiről utoljára írtál az elég egyértelmű.
Már a megjelenésén érzed, látod, hogy nem csak próbál olyannak látszódni, hanem egyenesen "arcon csap" az aurája.
A gesztusok, mimika, beszédstílus. Ne tesztoszteron macsókra gondolj, lehet kifinomult, kellemes hangú és beszédű átlagos kinézetű is. De érzed mikor beszélsz vele, hogy tudja mit miért mond, mit miért csinál.
Magam is ilyesminek tartom, illetve a legtöbb női ismerősöm is ezt szokta kiemelni, de látom is egyik legjobb barátomon, hogy már a mozdulatai, ahogy legelőször megszólít egy nőt, az első perctől tapad rá a figyelme. És ehhez hasonlók.
36F
Ezt észre fogod venni a stílusából, a viselkedéséből, a beszédjéből.
48Ffi
Sztem sincs univerzàlis jel,én se nézek ki dominànsnak abszolut,sokszor megkaptam màr azt hitték kis félénk lehetek,és csak akkor derült ki mikor odajutottunk a szexhez,de szerencsére pozitiv csalòdàs volt nekik hogy mik jöttek ki belölem,amire nem is szâmitottak:-)
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!