Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szóltok ha a fiú nem kertel és egyből rákérdez a szexre?
Attól függ hol.
Élőben nem ezzel kel nyitni.
De ha itt valaki csak így egyből a lényegre térve rámírna, az még valamelyest elfogadható. Valamelyest...
Pofátlannak tartom . Egyreszt , mert ha igent mondok , utana azt hiszi , massal is ilyen könnyen megyek el , masreszt miert kene elmenjek vele , mit tett ö azert , hogy elnyerje a bizalmam ? Ki ö ?
Egy nagy senki
Nem értek egyet az előttem szólókkal.
Szerintem ez így lenne ésszerű és helyes.
Tök gusztustalannak tartom amikor mindenféle hülye kerteléssel jönnek meg próbálnak hülyének nézni.
# 2-es vagyok
Mielőtt még több privátot kapnék... A ,,valamelyest'' úgy értem, hogy nem mindegy hogy kérdez rá a szexre.
Ha azzal kezd, hogy mikor dugunk, vagy hogy mit s hogy csinálna velem akkor azzal mehetne a francba is...
De ha pl az első üzenetében már benne van az, hogy én hogy szeretném, hogy szoktam, mik a vágyaim, mit tudnák nyújtani neki (s mindezt valahogy kultúráltan is), akkor az még ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!