Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mik a legizgatóbb szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legizgatóbb szexuális fantáziáitok?

Figyelt kérdés
Nemet és kort is!
2019. okt. 14. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Diák koromban el is játszottuk egyik lány ismerősömmel a Ludas Matyi és Döbrögi féle játékot. Én voltam a Ludas Matyi és a lány deresre húzatott, mert folyton szoknyavadász voltam. Volt egy deres, amit korábban készítettünk. Arra szíjazott és 25-öt veretett a fenekemre, és közben a többi lány viháncolva végignézte. Olyan erőseket kaptam, hogy utána fel sem bírtam állni a deresről. Majd utána megígértem a lánynak, hogy bosszúból háromszor visszakapja. Sajnos csak egyszer tudtam neki visszaadni, de az is nagyon jó volt. Utána bosszúból sokáig el akart kapatni és azt ígérte hogy minimum 100-at kapok. Persze nem hagytam magam.
2019. okt. 14. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"Megszoptatom" Őt, miközben a farkát verem, majd 69-ben a számban élvez el, de még ott a számban, újra merev lesz és ráülök, hevesen lovagolok rajta, miközben izgatja a popsim az ujjával, néhe belecsókol a melleim közé...elélvezem, majd átteszem a popsimba és belém élvez végre..."

A kedvenc fantáziám, csak, sajnos nem válthatom vele valóra. :(

2019. okt. 14. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Toalettszolgának lenni egy lánynál :)

28/F Bp.

2019. okt. 14. 13:56
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

Fiatal lánykaval szerepjaték!

46f

2019. okt. 14. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy 150körüli, max 45kg os csajjal egyszer nagyon kipróbálnám, egyszer lehetett volna lehetőségem, de azóta is bánom.

Párom 70kg sajnos nem bírom el az ágyban, szívesen kipróbálnék egy olyan nőt, akit oda pakolok ahová akarok.

2019. okt. 14. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
35/f
2019. okt. 14. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy pasit úgy kényeztetni ahogy elvileg csak egy másik pasi tudná;)

19L

2019. okt. 14. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is egy alacsony és vékony csajjal lenni, illetve az ellenkezője is, hogy egy 180+ magas aki meg nekem parancsol.
2019. okt. 14. 16:07
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
Lábmunka, domináns dolgok egy nővel. (37F)
2019. okt. 14. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!