Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzként sok dologra vágyom! :$ Ez baj? (lent) L/20
Első szexnél anal azért eléggé sántít.
Be akarjátok nekem adni, hogy ez teljesen természetes?
Hmmm értem, akkor szerencsés lehetett a pasi, csak mert ritkák az ilyen lányok.
Viszont kezdem elhinni.
"Első szexnél anal azért eléggé sántít.
Be akarjátok nekem adni, hogy ez teljesen természetes?"
Nem egy szűz csajt raktam előbb seggbe. Még ők kérték. De utálom ha valaki ennyire korlátolt! Sosem volt életed?!
Az az alap, hogy szemtől szembe őszintén és éretten tudjatok a szexről és minden másról is beszélgetni úgy, hogy egymásra és magatokra egyaránt odafigyeltek.
Elsőre a teljesen lájtos dolgot ajánlom, a masszírozást, oda, vissza vagy csak téged az ellazulás miatt... aztán erotikus masszázs, hogy felfedezzétek egymás testét, erogén zónáit, ki mit szeret, mit nem...
A szex nem futóverseny, nem az a cél, hogy minél előbb beérj, hanem az, hogy minél jobban élvezzétek. Ezért sokkal jobb lépésről lépésre megtanulni, értékelni a dolgokat, mint durrbele, rögtön dugás.
Lehet az egészben spontaneitás, az is fontos, tehát nem úgy értem, hogy ütemezitek, hogy mikor mit meddig, hogyan, hanem ahogy jól esik. De sok szűz ezért éli meg csalódásként az első szexet, holott lehetne nagyon jó is, és tényleg plusz szerintem, ha az első szex előtt van több (nagyon) erotikus élmény, petting is, amibe simán belefér az orális szex, fenekelés.
A többit meg szépen a szüzesség elvesztése után más alkalmakon érdemes megélni, szerintem ne akarj mindent egyszerre, elvégre van időd. Elég az, ha tudod, hogy a párod is nyitott lesz majd erre.
Persze, mert már az agyadra ment a hiány.
Ha majd kielégülsz rendesen, nem fogsz minden hülyeségre vágyni. Max egyszer kipróbálod és rájössz, hogy a fele sem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!