Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek beteges az ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek beteges az ha szeretem ha egy férfi irányít, és uralkodik felettem? L

Figyelt kérdés

Ma ezen gondolkodtam, h lehet h nem normális dolog ez, h ha nagyon fel tud izgatni ha egy pasi uralkodik felettem szex közben, és megmondja h mit hogy csináljak.

Az is felizgat mikor csak úgy rám szól erélyesebben.

Pasik titeket ez taszít, vagy vonz?

2019. okt. 13. 23:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Ütköztessük érveinket!

Vannak, akik nem akarnak döntéseket hozni és nem is teszik. Itt nincs kérdés.

Vannak, akiknek mondjuk munka, vagy család miatt kell döntéseket hozni, de ez feszültséget kelt bennük, te róluk írtál szvsz. Viszont nekik a személyiségük nem irányító, csak belekényszerültek egy olyan helyzetbe, ahol nekik kell döntéseket hozni. És amint tehetik a személyiségükhöz illő módon kezdenek viselkedni.

Aztán vannak olyanok, akik irányítani akarnak minden helyzetben, mert olyan a személyiségük.

A nőknek pedig sok esetben nagyon is kényelmes, hogy azt a mocskos, perverz, szégyelni való szexet, amiről fantáziálni szoktak úgy kapják meg, hogy azt a látszat szerint a férfi akarta, "kényszerítette ki".

Mellesleg ez az a férfi viselkedés, amit manapság tűzzel-vassal íratni illik a nagy nyilvánosság előtt.

Ami hozza magával azt, hogy privátban egyre népszerűbb.

2019. okt. 15. 10:25
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Tömören ;nagyon is vonzó vagyis izgató !

Bár ilyen nővel sodort volna össze az élet!

2019. okt. 18. 23:38
 23/23 anonim ***** válasza:
En is ezt szeretem, szub vagyok
2019. okt. 19. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!