Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma a párkapcsolatok zömében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma a párkapcsolatok zömében melyik fél" uralkodik"?

Figyelt kérdés
Már,hogy a női vagy a fèrfi,vagy mindkèt fèl közösen?

2017. dec. 20. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Személyiségfüggő, van egy ismerős párocska, 60 körüliek, a nő egy nagydarab, nagyszájú, vehemens hölgy, szerintem a falu végéből simán át tudna szólni a másik végébe telefon nélkül a férjének.

A férje meg ilyen kis vékony, simulékony természetű, nagyon alázatos, kedves, udvarias pali.

Csak azt látom rajta, belül forr valami benne, szerintem egy nap felrobban, vagy eltünteti a feleségét, hogy még 50 nyomkereső kutya se találja meg.

2017. dec. 20. 12:55
 2/8 anonim ***** válasza:
66%

Általában a határozottabb vagy basáskodóbb fél. De van ahol senki, és ahol minden jól működik.

1.Uralkodó férfi - alárendelt nő: Konzervatívabb emberkék modellje, a férfi általában vagy sokat keres vagy egy alkoholista bántalmazó. Önmagát mindig többre tartja, mint a feleségét aki viszon alapból mentális bajokkal küzd, ezért is megy hozzá. Sokszor a nő "cserébe" kitartottságot kap.

2.Uralkodó nő - alárendelt férfi: Általában határozottabb, harsányabb, fizikailag erősebb (kövérebb?) feleség és az amúgy nagyon nyugodt természetű férje. A feleség minden felelősséget (még a saját hülyeségéből adódóakat is) a férje nyakába zúdít, mindenért ő a hibás. Közékorúaknál előjön az, hogy nő torokhangon üvölt a férjével "Deeeezsőőőőő! Kapcsold csak át a Lángoló szívekre és hozzál csak szépen kekszet a boltból!" a férfinek pénz nincs, szex nincs, a nő talán meg is csalja. A férfi fél a feleségétől amit mindenki "viccesnek" tart, egészen addig amíg nem megy át a dolog sodrófával ütögetésbe.

Három. Mikor mindkét fél határozatlan. Őket szokás unalmasnak tartani, pedig nagyon jól megvannak - igaz csak a maguk kis szűk világában, alacsony fizetéssel, de otthon jó hangulatban - viszont bárki ki tudja őket használni, nem tudják megvédeni magukat.

4.Mikor mindkét fél basákodna és határozottkodna. Na ezek sokáig nem viselik el egymást, nem fér el két dudás egy csárdában. Hamar fizikai összetűzésbe keverednek, lehet még pár jó szex közöttük, de ez sokáig nem lehet játszani, mennek a háttérjátszmák...

5.2 egészségesen határzott ember - ez az ideális, sajnos ritkább, mint a másik 4 közül bármelyik, az ő kapcsolataik nagyon szépek és 2 boldog embert látni a személyükben.

2017. dec. 20. 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

Én nem tudom, mi zajlik a párkapcsolatok zömében, mivel nem vagyok benne, csak a sajátomban.

Én úgy gondolkodom erről, hogy az a legideálisabb, ha a két fél közel egyenrangú. Ez nem lehet "tökéletes", én úgy képzelem a jó kapcsolatot, hogy vannak területek, amelyeken az egyik fél dominál, vannak területek, amelyeken a másik fél. Attól függően, kinek milyen képességei és igényei vannak. A kapcsolat dinamikáját tekintve is úgy tartom, hogy vannak időszakok, amikor az egyik fél többet ad bele, mint a másik, de ez máskor viszont megfordul. Attól függően, mikor melyik félnek van szüksége nagyobb támogatásra, mikor melyik fél bír el több terhet és feladatot. Ha ez dinamikusan, rugalmasan tud alakulni, és a pár mindkét tagjának van lehetősége az igényeiről beszélni, akkor az egy jól működő, strapabíró kapcsolat lesz. És mindennek semmi köze ahhoz, ki a férfi és ki a nő (ha egyáltalán heteroszexuális kapcsolatról beszélünk).

2017. dec. 20. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Totálisan változó. Magam példájából kiindulva, volt olyan nő aki light- osan kezdte, aztán egyre inkább ő akarta hordani a nacit, volt akit állandóan irányítani kellett, a mostani párommal eddig a legkiegyensúlyozottabb a leosztás.
2017. dec. 20. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
A 2 adott személytől függ. De sokan az uralkodást keverik az erőszakossággal és elnyomással.
2017. dec. 20. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
7%

Ma már többségében a nők. Nem kell nagydarabnak lennie, nem fizikailag uralja a férfit, hanem máshogy:

-fenyegetés az elhagyással

-gyerekkel tartja sakkban

-szexmegvonás

-érzelmi zsarolás, manipuláció

-válás, vagyonmegosztás

2017. dec. 20. 15:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk a párom a határozottabb, de mindenben kikéri a véleményemet.

Nincs az, mint az exnél, hogy megkérdezett, és aztán egymaga eldöntötte, hogy mit főzzek, hová menjünk, mit csináljunk, stb., hanem elmondom az én gondolataimat, érveket, ellenérveket és aszerint döntünk.

2017. dec. 20. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, 28n
2017. dec. 20. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!