Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a vigasz az olyan nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vigasz az olyan nők számára, akiknek a melle se nem formás, se nem feszes?

Figyelt kérdés
Csak mert minden mellmérettel kapcsolatos kérdés alá beírjátok többen megnyugtatásképpen, hogy nem számít, mekkora, a lényeg, hogy szép LEGYEN.
2019. okt. 12. 22:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%
Ti hol éltek? Mit kellene kompenzálni? Mi a logika abban, hogy xar a mellem, de jó a seggem? Okos vagyok, de csúnya, nem jó a mellem, de jó a seggem. Nekem egy férfi legyen külsőre és belsőre is az ideálom, és érdekes, találok is. És nem úgy döntök, hogy jó a teste és kompenzálja a fejét, hanem mindkettő jó.
2019. okt. 13. 00:03
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
Számomra a vigasz az, hogy megyek a sebészhez. De, ha nem lenne rá pénzem, akkor abba kapaszkodnék, hogy nagyon szép az arcom. Az még mindig többet számít, mint egy szép mell. Ha meg az arcom se lenne szép, akkor már mindegy.
2019. okt. 13. 00:29
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is ugyan ez a problémám. Ráadásul a fenekem is csúnya (hormonproblémák miatt csupa pattanásos). Szerintem erre nincs vigasz :/
2019. okt. 13. 00:48
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Nekem hogy a hőlgynek lánynak milyen kicsi lapos nagy lapos vagy kicsi kerrek nagy kerek egyátalán nem izgat hisz természet majd ugyis változtatt rajta. de az hogy a feneke mien az már jobban számit nállam. Hissz arra tud edzenni oda figyelve formásan tartani.

32 /F

és ha aktuális partnernek kockás has kell tesszek érte ha kis bojler azért is :D ha ő megtesszi értem én is érte

2019. okt. 13. 05:26
 15/20 anonim ***** válasza:
68%
Vigasztaljon, hogy más nőknek sem formás é feszes feltétlenül.
2019. okt. 13. 07:01
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
A sebész csak ront a helyzeten, lesz a rossz melled, ami össze is van vagdosva. :D Amúgy akkor számit hogy jó melled legyen, ha kur.álkodni akarsz. Több pasit tudsz összeszedni. De ha párkapcsolatban gondolkodsz, akkor ez számít.
2019. okt. 13. 07:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Az, hogy ennek ellenére is lesz pasija, ha nem is görög félisten, de ez a "csapás" számára, hogy nem válogathat a pasik között kategóriákkal fentebb, mint mások, és mint amiről úgy gondolja, természetes. Ezt ő ugyan nagy bajnak él meg, ellenben ha nem puncival a lába között született volna, és hasonló vizuális hibája lenne férfiként, valószínűleg egyedül maradna. Szerencsés tehát. Legyen ez a vígasz.
2019. okt. 13. 12:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Az előző válaszhoz még egy kiegészítés:

Mellméretet és alakot végső esetben mindig lehet műteni, viszonylag egyszerű módon, több helyen.

Ha férfiként például mikropénisszel születik - ami az ellenpólusa a nők mellkérdésének -, azzal is fogja leélni az életét.

Szerencsés vagy.

2019. okt. 13. 12:21
 19/20 anonim ***** válasza:
78%
Ha tud mosolyogni, és kedves, nagy ívben teszek arra, hogy milyen a melle.
2019. okt. 13. 13:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát kétségtelenül nagyon kellemetlen, hiszen nem fog olyan pasit találni, aki felszínes, és akinek csak a külső számít, aki maga is órákat tölt reggelente a fürdőszobában. Mert azért egy átlagos férfivel járni nagyon gáz tud lenni.
2019. okt. 13. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!