Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vigasz az olyan nők számára, akiknek a melle se nem formás, se nem feszes?
Figyelt kérdés
Csak mert minden mellmérettel kapcsolatos kérdés alá beírjátok többen megnyugtatásképpen, hogy nem számít, mekkora, a lényeg, hogy szép LEGYEN.2019. okt. 12. 22:41
1/20 anonim válasza:
A kisugárzásuk. Én nem mell és fenék alapján keresek nőt.. Mennyi idős vagy?
2/20 anonim válasza:
A fenekedet lehet paskolni ugye?
3/20 anonim válasza:
Mondjuk a csodálatos személyiség és a jó fenék. Elsősorban ennyi. Aki meg arra is kifogást talál, hogy de neki ilyen a genetikája, az vessen magára.
4/20 anonim válasza:
Ahogy ti nem farok méret, úgy mi nem mellméret alapján választunk.
5/20 anonim válasza:
hat elfogadni magadat..Nem tudsz mast tenni, ha csak nem vagy milliomos, es csinaltatod meg oket..Attol is fugg, hogy milyen a testalkatod.En ahogy mrgszultem a lanyomat anno 19 evesen, undorito allapotba kerultek a melleim.Raadasul sovany is lettem...Kellett kb 10 ev mire belehiztam ugyahogy a ket borcafatba, es valahogy kineznek mar.De mikor csunyak voltak, kiemeltem magamon mast, ami jol nez ki.Szuperek a labaim, jo a fenekem stb 😊
31/N
6/20 anonim válasza:
Mi lenne? Az, hogy nem mell alapján választunk magunknak párt. Nem a melleivel akarunk élni, hanem vele.
7/20 anonim válasza:
Stílus, karakter, személyiség.
Nekem pl sokkal többet jelent egy belevaló intelligens csaj, mint egy olyan, aki azon túl, hogy kiteszi a bóti keblét, mást nem tud.
8/20 anonim válasza:
Az enyém szép és formás volt, csak nekem mindig is szilikon kellett. Egyszerűbb műtét. Ha valami nem tetszik, akkor változtatok rajta. Ez nem magasság kérdés, hogy ne lehessen javítani.
9/20 anonim válasza:
Személyiség, stílus, na meg h formás e a popsija
10/20 anonim válasza:
A seggel lehet kompenzálni, de a kemény edzésekhez ugye túl lusta vagy te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!