Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a vigasz az olyan nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vigasz az olyan nők számára, akiknek a melle se nem formás, se nem feszes?

Figyelt kérdés
Csak mert minden mellmérettel kapcsolatos kérdés alá beírjátok többen megnyugtatásképpen, hogy nem számít, mekkora, a lényeg, hogy szép LEGYEN.
2019. okt. 12. 22:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
31%
A kisugárzásuk. Én nem mell és fenék alapján keresek nőt.. Mennyi idős vagy?
2019. okt. 12. 22:42
 2/20 anonim ***** válasza:
67%
A fenekedet lehet paskolni ugye?
2019. okt. 12. 22:43
 3/20 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk a csodálatos személyiség és a jó fenék. Elsősorban ennyi. Aki meg arra is kifogást talál, hogy de neki ilyen a genetikája, az vessen magára.
2019. okt. 12. 22:45
 4/20 anonim ***** válasza:
59%
Ahogy ti nem farok méret, úgy mi nem mellméret alapján választunk.
2019. okt. 12. 22:45
 5/20 anonim ***** válasza:
80%

hat elfogadni magadat..Nem tudsz mast tenni, ha csak nem vagy milliomos, es csinaltatod meg oket..Attol is fugg, hogy milyen a testalkatod.En ahogy mrgszultem a lanyomat anno 19 evesen, undorito allapotba kerultek a melleim.Raadasul sovany is lettem...Kellett kb 10 ev mire belehiztam ugyahogy a ket borcafatba, es valahogy kineznek mar.De mikor csunyak voltak, kiemeltem magamon mast, ami jol nez ki.Szuperek a labaim, jo a fenekem stb 😊

31/N

2019. okt. 12. 22:46
 6/20 anonim ***** válasza:
65%
Mi lenne? Az, hogy nem mell alapján választunk magunknak párt. Nem a melleivel akarunk élni, hanem vele.
2019. okt. 12. 22:48
 7/20 anonim ***** válasza:
29%

Stílus, karakter, személyiség.

Nekem pl sokkal többet jelent egy belevaló intelligens csaj, mint egy olyan, aki azon túl, hogy kiteszi a bóti keblét, mást nem tud.

2019. okt. 12. 22:49
 8/20 anonim ***** válasza:
71%
Az enyém szép és formás volt, csak nekem mindig is szilikon kellett. Egyszerűbb műtét. Ha valami nem tetszik, akkor változtatok rajta. Ez nem magasság kérdés, hogy ne lehessen javítani.
2019. okt. 12. 23:03
 9/20 anonim ***** válasza:
68%
Személyiség, stílus, na meg h formás e a popsija
2019. okt. 12. 23:44
 10/20 anonim ***** válasza:
82%
A seggel lehet kompenzálni, de a kemény edzésekhez ugye túl lusta vagy te is.
2019. okt. 12. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!