Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelt már valaki kórházban?
Ahogy az utolsó írta a kórház a legutolsó hely, ahol erotikus gondolataim támadnának. Aki ott van, az beteg. Az ott dolgozóknak meg munkahely, attól még náluk előfordulhat, de személy szerint én nagyon lelombozónak tartom. A helyi kórház nálunk gusztustalan, lepukkant, inkább mennék egy luxusszállodába.
Arról nem is beszélve, hogy több közeli hozzátartozóm halt már meg kórházban, és ugye a vége felé aggódva, sírva látogattuk őket. Így ha a kórház közelébe megyek, mély depresszióba süllyedek. Köszi, szex? Soha az életben,ott biztos nem.
Naná! Sok ember fordul meg itt egy nap alatt, némelyikük hálásabb szokott lenni az átlagosnál, ilyenkor lehet egy kis enytyem penytyem...
Imádok patológus lenni!
Igen.. pont ma :)
A wcbe megtámasztotta a falat nőm, én meg hátulról adtam az áldást! ;D k*va jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!