Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van köztetek olyan, aki tapasztalt lánnyal szexelt elsőre és nagyon jó volt, jól sikerült? Hogy történt a dolog és mi volt olyan jó?
Hogy jöttetek össze a nővel?
Alkalmi volt, vagy kapcsolat?
Hányszor élveztetek le és hányszor a nő?
Hány évesek voltatok, mennyi volt ő és hány pasival volt előttetek?
Mulatóhely.
Alkalmi.
Én 7 x mentem el. (Őt nem tudom)
Én kb. 19, Ő pár évvel idősebb, és házas.
A pozitívum, hogy egész éjjel áradozott hogy jó a f... apukám! Reggel felé könyörgőre vette, hogy mostmár aludjunk is! Neki köszönhetem a szexben az önbizalmam. (Örök hála!) :)
Még nem volt.
De ha tudsz egy ilyen lányt, akkor írj privit.
21F
Én 19, a csaj 16 de tapasztalt. 7-8 menet volt, minden formában. Sima aktus, orál, kézimunka, 69 stb. Lógtunk mindketten a suluból, felmentem hozzájuk olyan 7:30 körül, miután a szülei elmentek dolgozni, a szobájában volt egy kanapé ami hatalmasra szétnyitható volt. Szétnyitva, felágyazva várt. Friss törcsi bekészítve. Közös fürdéssel kezdtünk, már ott kézmunkázott és odavezett a kezével, ujjaztam. De ez így volt végig irányított, odafigyelt rám és mondta mi a jó, mi a nem. És még azt is hozzá tette sokszor, mi lányok ezt így meg úgy szeretjük (és tényleg úgy szeretik, tapasztaltam később másoknál).
Először beleül, ő élvezett el előbb. Utána leszállt, a szájába durrantam el.
Pihi, simi utána misszionárius, kutya itt mentem el.
Magára húzott, hú most megint dugjam meg, de lenyomta a fejem és instruált, ujjazta, nyaltam ezek felváltva. Elment. Utána 69 megfordított, ő feküdt tovább én inkább ujjaztam simogattam a punciját míg ő marokra fogta a seggem és szopott közbe, néha irányított, hogy digjam a száját... megint elmentem.
Itt már nem akart felállni és akkor pihi, kaja, egy film. Majd megjött az ihlet és folytattuk, az ölembe ült a forgószékében és meglovagolt. Ő itt ment el. Itt leszállt, szopott és behúzott a fürdőbe a tusoló alá és itt szopott tovább a tűzforró víz alatt. Nem lett beőle semmi, nekem gyakorlatilag fájt a farkam. Utána kijöttünk a víz alól, nekem pisilni kellett. Végig nézte, sőt a kezébe akarta venni közbe, de azt nem engedtem (nem tudom miért...).
Utána visszamentünk a szobájába és oldalre feküdt, és úgy hátulról kutyában kényelmesen, hosszan lassan megdugtam, ez egy ideig eltartott, majd szerintem így kipihenhette magát, mert beindult a csípőjével, a seggével és remegősen elélvezett és kivégzett engem is utoljára.
Utána még pihi, üccsi, simi és még simogatta az ernydet, vörös farkam és beszélgettünk az egészről, ki hogy élte meg. A végén rendet raktunk, elágyaztunk a törcsimet és az én ágyneműmet bebotuk a gépbe és lassan hazaértek a szülők....
Én 17f voltam és egy 25 éves prosti volt3.
Óriási élmény volt utána meg mentem hozzá vagy 5..6x
32 voltam, tapasztalt 24 éves lány volt 6 korábbi partnerrel.
Nagyon az esetem, magasabb nyurga lány tetkókkal, akkor éppen vörös hajjal.
Kapcsolat volt és még tart is.
Szórakozóhelyen ismerkedtünk össze. Ott vesztettem el a csókszüzességem is vele, plusz mellet is akkor fogtam először.
A lakásomra hoztam fel, úton hazafelé a farkamat markolászta én pedig a punciját simogattam. Amikor felértünk, a kanapén kinyaltam a punciját és a popsiját, be is voltam indulva de amikor szopni akart az idegességtől lekonyultam, de azt mondta nem gond és együtt aludtunk. Reggel kitisztulva felébredtem és már a reggeli merevedésemet simogatta. Újra popsi és puncinyalás, ő is leszopott, szerencsére már úgy állt mint a cövek.
Kicsit rizikós volt a dolog de megbeszéltük hogy szűz vagyok, így gumi nélkül volt az első. Misszionáriusban kezdtünk, kb
1 perc után lassítanunk kellett mert majdnem elmentem, aztán kértem hogy kutyusban csináljuk mert nagy vágyam volt, a látvány és az érzés miatt kb. 1 perc alatt elmentem, megengedte hogy a puncijába mert szedi a tabit.
Aznap kb. egész nap szexeltünk. Utána mondjuk kimaradt egy-két nap mert mondta hogy kicsit sajog a puncija.
Egyrészt az élmény miatt, meg amiatt hogy egy hatalmas súly esett le rólam életem legjobb napja volt. Nem hiszem hogy bármi is megtudná ugrani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!