Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelt már valaki kórházban?
Figyelt kérdés
Mást is izgatnak az ilyen szituk? Kort, nemet is írjatok.2019. okt. 12. 20:57
1/15 anonim válasza:
Nem, de lennék nővérke a Sportkórházban. 😀
2/15 anonim válasza:
Igen, műtétem után bejött barátnőm és elkaptam a wc-ben :D
3/15 anonim válasza:
Beöltözök doktornak,ha szétnyitod a lábad 😂
5/15 anonim válasza:
igen, alagsorban pasimmal, amikor bent voltam
6/15 anonim válasza:
Gyakorlatoztam korhazban, sebeszet es belgyogyaszat. Na ha megelem, hogy valaha kapcsolatom lesz, soha az eletben korhazban szex! Akik
Egyebkent bocsi, hogy nem a kerdesre valaszoltam.
18/l
7/15 anonim válasza:
Akit szot nem akartam, elnezest. Utalom, de sajna telorol vagyok. Xd
8/15 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, köszi srácok a privát üziket :D
2019. okt. 12. 21:43
9/15 anonim válasza:
Orvosokkal rendszeresen. Ápolónő vagyok.. ;)
10/15 anonim válasza:
Á dehogy, akik az ügyeleten vannak azok még véletlenül sem szoktak éjszaka egymással semmit csinálni :D
A betegek viszont alszanak, kisebb bajuk is nagyobb annál mint a szexre gondoljanak - nem véletlenül vannak ugyebár kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!