Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexualiskent mentalisan birhato a szexmunka?
Figyelt kérdés
2019. okt. 12. 17:49
2/8 anonim válasza:
Ha csak nem kívánod a szexet, nem érdekel, akkor igen. Ha kifejezetten taszít, akkor tuti nem.
3/8 anonim válasza:
Aszexuális lányként prostituált akarsz lenni?
Vagy mire gondolsz?
4/8 anonim válasza:
3. Én is kíváncsi lennék. Mert nem teljesen értem ezt. De kérdező, már feküdtél le valakivel? Az milyen volt? Mert ettől függhet ez az egész.
5/8 anonim válasza:
Aki nem aszexuális, jellemzően ugyanannyira (semennyire sem) élvezi a kuncsaftok kielégítését, mint aki az.
6/8 anonim válasza:
Ha nem taszít maga a szex, csak szexuálisan nem vonzódsz egyik nemhez sem, akkor kb. annyira bírható, mintha nem lennél aszex. Ha szex-negatív aszex vagy, akit taszít az aktus akkor...gondolom te is tudod a választ.
7/8 anonim válasza:
Ugyanannyira bírható ki, mint nem aszexként. Aszex az, aki senkit nem tart szexuálisan vonzónak. Szerintem a prostituáltak nagy része nem igazán tartja szexuálisan vonzónak a vendégeit, vagyis kb. ugyanott vannak, mintha aszexek lennének.
8/8 anonim válasza:
Szerintem senki nem bírja a szexmunkat egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!