Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szexmunka az otthonról menekül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexmunka az otthonról menekülés miatt?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz körülmények között élek, és nem is szeret senki,nem számíthatok senkire... Nem a pénzért,hanem azért,hogy el tudjak innen menni... (Nincs 8 általános se meg)barátaim sincsenek,csak magamra számíthatok.... Jó ötlet elkezdeni,vagy veszélyes? 18F
2016. ápr. 12. 15:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolkodom rajta. 22 vagyok és semmire se vittem... Valamit kezdenem kellesz magammal. Veszélyes, de nekem nincs sok vesztenivalóm... 22/F
2016. ápr. 12. 16:01
 2/12 Sunshinedoll ***** válasza:
97%
Attól függ, milyen körülmények között és hogyan csinálod, nem különösebben veszélyesebb, mint más munkák.
2016. ápr. 12. 16:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez a legnagyobb butaság amit tehetsz. Próbálj meg inkább tanulni és szakmát szerezni. Egy férfiban legyen már annyi önbecsülés hogy ne a testével keressen pénzt. Nem tudom mi volt az oka hogy eddig nem tanultál,de ha már akkor mellőzted ezt a dolgot,megpróbálhatnád most. Nem kell mindig a könnyebb utat választanod.

Amúgy meg igen,veszélyes ez a "szakma",az a meleg fiú Milán vagy hogy hívják,pont erről beszélt hogy ő megjárta ezt az utat külföldön és meg is akarták ölni.

Szóval sok sikert!

2016. ápr. 12. 16:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek ne tedd! Lehet hogy ez most jó megoldásnak tűnik de később megbánod ha belevágsz. Inkább próbálj meg elvégezni egy tanfolyamot. Illetve mellette tudsz dolgozni pl elmehetsz takarítani. Még ha ez nem is jó munka ebbe nem fogsz tönkre menni.
2016. ápr. 12. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
#3 Olyannak akinek nincs vesztenivalója nem mind, hogy meg akarják ölni vagy sem?
2016. ápr. 12. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A legszarabb élet is jobb a halálnál.

De nem a halálon volt a hangsúly. Csak az is megeshet.

2016. ápr. 12. 17:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg pl ezt hátha nem töltötték még be ezt az állást:

[link]

2016. ápr. 12. 17:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
18 éves vagy. Még nem késő befejezni az általánost és leérettségizni. Biztos van valaki körülötted, aki jót akar neked és segít.
2016. ápr. 12. 18:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Tényleg senki sincs mellettem és senkire nem számíthatok, szószerint! Nincs más választásom!
2016. ápr. 12. 21:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Itt vagyok.

Belevágtam ebbe a dologba tavaly nyáron 19évesen.

Ausztriában kezdtem,most itthon dolgozom.

Nem bántam meg.

Pénz van benne,elkerültem otthonról.

Alapvető dolgokat mint pl. ruha vásárlás,telefon töltés otthon ritkán volt. Most meg akkor van ha akarom :)

Nincsenek millióim félre rakva,de vagyok én egyedül,ellátom magam,dolgozom és élem az életem.

És igen,ez is munka! Meg kell dolgozni a pénzért mielőtt bárki nekem esne.

Vannak nehéz pillanatok,van hogy kiborulok és elkap a sírás. De emberek vagyunk !vagyok! és ennyi..

19/F

2016. ápr. 13. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!