Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom visszautasít akkor rossz lehet velem a szex?
Figyelt kérdés
2 hetente találkozunk, itt van 2 napot, és neki max 1 szex fér bele ennyi idő után is. 19L2019. okt. 11. 11:59
1/13 anonim válasza:
Ezt tőle kellene megkérdezned, ő tudja miért nem akar szexelni
2/13 A kérdező kommentje:
Ő csak annyit válaszol erre hogy nem kell folyton szexelni. Dehát 2 hét után ha itt van 2 napot akkor szerintem belefér 2, még úgy is csak havi 4 lenne. De így meg havi 2.
2019. okt. 11. 12:02
3/13 anonim válasza:
A srácnak van rajtad kívül valakie!
Erre mérget is vehetsz sajnos!
Valamiért téged még tüzben tart, azt nem tudjuk miért.
Lehet házias vagy, vagy valamiféle más jövőképe van veled.
Egyben biztos lehetsz, hogy én 43 évesen ha csak kéthetente találkozhatnánk egy hétvégén, szombaton is meg vasárnap is hülyére szexelnélek, napjában többször is!
4/13 A kérdező kommentje:
Nincs senkije, ez fix. Suli után otthon ül egész nap a gép előtt, már az anyját is ez zavarja. Még csak el se jár sehova otthonról, mert mindig játszik. A suliban pedig jópár ismerősöm van, szóltak volna ha valakivel megcsal.
2019. okt. 11. 12:13
5/13 anonim válasza:
Én aztán biztosan ki használnám a lehetőséget,szerintem ő még nem nőtt fel.
21F
6/13 anonim válasza:
Azt nem tudom, milyen lehet veled a szex (ha gondolod, leteszteljük), de hogy nem a megfelelő embert választottad barátnak, az biztos.
7/13 anonim válasza:
Valószínű elfárad a gépezésbe ezért nem akar szexet.
Sajnos fontosabb neki a játék mint te
8/13 anonim válasza:
Játékfüggőség. Megzavarja az agyát és a hormonokat is. Ha abbahagyná és keményen sportolna akko hétvégeken rongyosra dugná a puncidat.
9/13 anonim válasza:
Mielőtt még minden webes orvos netről letölthető diplomával agyrákot diagnosztizálna a pasidnak, nem lehet, hogy szimplán neki ennyi elég? Nincs igénye sok szexre... meg ha folyton gép előtt ül, tuti kiveri naoi párszor.
10/13 A kérdező kommentje:
2 naponta kiveri. De az tényleg ennyivel jobb lenne mint a szex vagy mi? 😅
2019. okt. 11. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!