Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, akik nagyon régóta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, akik nagyon régóta vágynak egy nőre, előfordulhat, hogy az első szexuális együttlétkor csőd9öt mondanak az izgalomtól?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki évek óta szeretne meghódítani, elmondása szerint mindig én voltam számára a legvonzóbb nő. Most közelebb kerültünk egymáshoz. Mindig is ismertük egymást, tehát nem idegenként kezdtünk el ismerkedni, pontosan tudja milyen vagyok, csupán kapcsolati síkon indult most az ismerkedés.Első együttlétkor nehezen működött a dolog. Éreztem Rajta,hogy borzasztó feszült, nehezen oldódik.Nem erőltettük, bár Őt borzasztóan zavarta ez. Hosszabb idő telt el a második együttlétig, ahol az előzőhöz hasonlóan már kezdettől éreztem,hogy stresszel, amit óvatosan ugyan, de enyhe biztatással oldani próbáltam.

Szerintetek előfordulhat,hogy annyira álmai nője voltam, és annyira vágyott rám,hogy ez hozza elő Benne az izgalmat olyan módon,hogy nem működik?Egyébként izgalomba jön, érzem,hogy borzasztóan kíván, tesz is érte, de ha odakerül a sor lankad...

2019. okt. 11. 09:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos előfordulhat, de nem lehetetlen leküzdeni a feszültséget gátlást. Helyesen jártál el, hogy nem a fejére olvasod, hanem próbálsz pozitív visszajelzésekkel segíteni, partner lenni. Inkább válaszd azt aki figyel rád, téged akar, tesz is érted, mint azt aki félvállról vesz.
2019. okt. 11. 11:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

is-is

én inkább azt mondanám, hogy általánosságban ilyen stresszes a szexben, és nem csak veled

2019. okt. 11. 11:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
2 éve nem voltam nővel
2019. okt. 11. 11:49
 14/20 kisördög1 ***** válasza:
100%
Ez sajnos előfordul a pasiknál, ha túlságosan akarnak "teljesíteni" akkor pont az ellenkezője történik. A rossz hír ha nem tudtok gyorsan túllépni a problémán akkor a gát csak egyre nagyobb lesz
2019. okt. 11. 12:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Új kapcsolatnál velem is ezt történik. Nem szoktam sűrűn szoktam partnert váltogatni, de olyankor előfordul, hogy kell 2-3 alkaom is, mire normális "férfi" tudok lenni. Kell egy kis idő még megnyugszok, elfogadom, stb.
2019. okt. 11. 13:13
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 39 éves vagyok, és sosem voltam nővel. Hogyha ismerkedhetnék egy nekem nagyon tetsző nővel, már az is óriási stressz lenne, akkora, amekkorát a legtöbb ember el sem tud képzelni. Szerintem is idő kell neki, ha már eddig eljutott a dolog.
2019. okt. 11. 13:27
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos ez a problémája. Legyél vele megértő.
2019. okt. 11. 15:04
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Még csak akkor mondhat az ember igazán csődöt.

Ezt a pszichológia ironikus visszahatás/visszacsatolásként tartja számon.

Ha valamit nagyon akarunk akkor a pszichénk gátolhat benne. (erősebb akarat ----> erősebb visszahatás)

Az általad leírt helyzetben pedig ez a hatás igencsak erős. Régóta vágyott rá és most megtörténik? Hát persze hogy nagyon akart teljesíteni hogy elég jónak érezhesse magát neked. És a baj már kész is.

Csiszolódjatok össze vagy spontán kezdeményezz lehetőleg nagy sebességgel amikor nem számít rá.

2019. okt. 11. 16:44
 19/20 Bummer ***** válasza:
100%

Én hasonló ismeretségben konkrétan a húszas éveim nagy részében vágytam egy ilyen csaj ismerősömre. 2 évig eltávolodtunk egymástól és váratlanul találkoztunk. 1-2 héttel később pedig egy nálam töltött estén konkrétan rám mozdult.

Nem éreztem stresszt, de ahogy belekezdtünk én is annyira izgultam, ott mozgott a fejemben, hogy ez hihetetlen hogy összességében 7 év után csak úgy ott van alattam és látszik a vágy a szemében, a mozdulatain.

Úgy összement a "kiskatona", semmire nem volt hajlandó egész este.

De aztán megint pár hónappal később hasonló helyzetben volt bennem egy dafke érzés, ittam két pohár bort és áttörtem a gátat.

Azóta az elmúlt 6 évben néha néha vannak ilyen estéink és már nincs ez a visszavető "misztikum effektus" vele kapcsolatban.

36F

2019. okt. 11. 16:52
 20/20 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszolók! Ezer éve vagyok regisztrált,ha tehetem naponta olvasom,válaszolok,többször kérdeztem. Ennyi hasznos, jószándékú,őszinte választ még sosem olvastam. Nagyon-nagyon köszönöm!!
2019. okt. 11. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!