Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvàrjátok az első egyűttlètkor a viszonzást?
Szeretnêk lefeküdni a barátnőmmel
Neki van tapasztalata viszont én csak fiúval voltam
Nem félel a viszonzástól mert szeretem és én is akarom.
Ti elvárnátok a viszonzást vagy a helyzet hozza? Nemet és kort is köszi
23/L
Mikor először voltam együtt a barátnőmmel, mindketten teljesen tapasztalatlanok voltunk, mert előtte csak férfiakkal feküdtünk le. Én voltam a bátrabb, ő nagyon félénk volt, de nem volt bajom ezzel. Úgyhogy első alkalommal csak én csináltam neki. Meg is beszéltük előtte, hogy ha ő még nem érzi teljesen késznek magát, csak az én kedvemért ne erőltesse. Csak hadd csináljam, amit akarok, illetve természetesen azonnal szóljon, ha valami nem tetszik neki. Így is lett, és a következő alkalommal már ő is viszonozta.
35/N
Igen,elvárom.Mint ahogy előttem írták,a szex kölcsönös dolog,és én is ki akarok elégülni.Segítek neki,ha félénk,de ha egyáltalán nem akar hozzám nyúlni,akkor nincs felkészülve a szexre.
19/L
Úgy vagyok vele,mint a 6.valaszolo
Ha ő is szeret és kiván akkor miert nem akar hozzamérni? Kielegiteni? Elso alkalommal en tukon ultem hogy en kovetkezzek es csinalhassam vegre
Én nem várom el, egyébként is jobban szeretek adni mint kapni ilyen téren. (Volt aki a kapcsolat során sem szerette viszonozni pedig kibszott jó volt benne)
18/nyilván lány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!