Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett nők! Igent mondanátok a fiatal fiúnak, ha az nagyon akarná veletek a szexet?
Figyelt kérdés
2019. okt. 10. 13:04
21/21 Synesztro válasza:
31/F Nézd, én őszinte leszek hozzád. Lehet, hogy bántóan, előre elnézést kérek. Ezzel a megtiszteltetés dologgal kapcsolatban, csak annyit, hogy 1: Az számodra megtisztelő, ha ki tudod vívni magának egy idősebb nő figyelmét. És 2: Szerintem neked halvány hupi f.ngod sincs, hogy a nők hogy működnek. Amire te vágysz, azok a nők, már kinőttek a tini korból, és nem veszik sem be, sem jó néven a kamudumát, a koroddal, testalkatoddal meg elárulom sz.rt sem érsz. Egy igazi teszem azt 30 on felüli nő, már pontosan tudja, hogy mit akar, azt is, hogy te mit szeretnél, és mérlegel. Ha valami OLTÁRI! nagy szerencséd van, akkor éppen szexelne egy alkalmit, amire jó lehetsz. DE! még akkor is, ha ilyen arrogáns dumával nyitsz, nem széttárt lábakat fogsz kapni, hanem egy jó adag képedbe röhögést. Az érettebb nők ritkábban keresnek alkalmi kapcsolatot, hosszabb távra, meg már ne haragudj, de a stílusod elárulja, hogy totál alkalmatlan vagy. Egy nő elvárja minimum, a jó humort, a tiszteletet, és az odafigyelést, hogy mást ne mondjak. Egy tininek még lehet,hogy elég egy de szép a szemed, ezt figyi, kinyomok vagy 20kilót is két kézzel izom pólóban, de itt ez a tudás meg is állt. És mivel feldobtad ezt a kérdést ide (Meg az arroganciáddal itt pár ember napját) Én arra a következtetésre jutottam, hogy nem is igazán sikerült még ezzel a magatartással célt érned. Ám mivel ez az oldal alapvetően arra van, hogy segítsük egymást, én megpróbálok segíteni. Ott kezd el, hogy komolyodsz egy nagyot, és elkezded TISZTELNI! a nőket. Ha ez megvan, akkor fejlődj egy nagyot kultúra téren, hogy alapvetően tudj is velük kommunikálni, mivel őket már nem az érdekli, hogy milyen volt a suli, hány cigit bírsz elpöffenteni. Nah most hogy így haladunk, ezzel már elleszel a tiniknél, a testeddel, mint "férfi". És akkor legyen még egy kis vér is a pucában leszólítani egy neked megfelelő nőt, azon imádkozva, hogy a férje ne legyen jelen, mivel az idősebb nők már többnyire komolyabb párkapcsolatban élnek. Én minden jót, és sok sikert kívánok neked, remélem tudtam segíteni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!