Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 körüli férfiak, csak szexet akartok fiatal lányoktól?
Figyelt kérdés
A kérdés apropója annyi, hogy rám van kattanva egy 40-es férfi, és nem tudom mit akar ennyire. Nem is mondja el. Akik ezt csinálják, vagy csináltak hasonlót, mi az oka? 20 év van köztünk.2019. máj. 9. 20:38
1/18 anonim válasza:
Ha van párja, akkor nagyon valószínű, ha nincs, akkor lehet belőle kapcsolat. Hogy mennyi ideig, az már 2 emberen múlik. Egy 40-es ffi.
2/18 anonim válasza:
nem ismerlek. Igen, vonz a korosztályod, mert fiatal és kívánatos.
Ha megismerlek, lehetne más is, mint csak szex.
3/18 anonim válasza:
Nem feltétlen!
Sok pasi 35 és 50 éves kora között állapodik meg, és jellemzően fiatal nőkkel. 20+ évesen nem lány vagy, nő!
4/18 anonim válasza:
Én akár komolyabbat is el tudnék képzelni egy fiatal lánnyal, ha ő is úgy gondolná, hogy érdemes megpróbálni. Valami miatt szeretek gondoskodó lenni. Persze, ha csak szexet akarna, az ellen sem lenne kifogásom. De nagyonis el tudnék képzelni ennél jóval többet is!
45Ffi
5/18 anonim válasza:
Az illetőt nem ismerem, de én tuti többet akarok... ;)
F45.
7/18 anonim válasza:
Sajnos csak szexet akar. Az ilyen idős férfiak csak ritkán akarnak fiatalabb lánnyal komoly kapcsolatot a kor miatt, így nagy esélyes csak szex lenne
8/18 anonim válasza:
Normalis idosebb pasi nem akar komolyat hosszutavon egy 20on eves lanytol. Izgatonak izgato de a termeszet torvenyei ugyis erosebbek. Es hosszutavu kapcsolat nem lesz ebbol...F
9/18 anonim válasza:
attól függ mennyi eszed van. a kérdésedből úgy tűnik nem sok...
10/18 anonim válasza:
Én például nem csak szexet akarnék. Nagyon szeretnék egy fiatal lányt magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!