Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi, hogy elvigyem?
Sziasztok, baratnőmet mikor csiklónál izgatom, már elmenetel előtt van (feltehetőleg), mikor mondja hogy mostmár jo lesz, most már tedd be ilyesmi. Magyarán nem engedi, hogy elvigyem (első vagyok neki).
Bármi tanács? (persze nyílt beszéd stb stb)
Mondjuk azért nem engedi, mert már szeretne érezni magában? Tedd olyankor be és kész, nem minden nő tudná orgazmus után azonnal folytatni és előtte még érezni akar.
Egyébiránt meg a párkapcsolat alapja az őszinte kommunikáció, nyugodtan mond meg neki, hogy szeretnéd átélni hogy orgazmusig nyalod, egészségetekre :)
Volt egy csajom aki nem szerette ha orálisan megy el...
Mert ő olyan volt hogy orgazmus után közvetlenül pár percig még nem érzi kényelmesnek a f**t magában
Nem firtattam az okát de lehet tényleg van ilyen de az is lehet hogy engem hülyített
A probléma, hogy hüvelyit meg nem birok nála elérni. Ami segít neki, de szinten nem engedi végig, hogy lovagloban stimulalom a csiklóját, de ezt se engedi végig..
Csak az érzet rossz hogy nem tudom kielégíteni..
Csikló orgazmus után össze szűkülök. Kicsit talán még rövidebb is lesz a hüvelyem. Úgy sokszor fáj, ha heves az együttlét. Viszont ha orgazmus előtt, jól felizgatva farkallnak meg az sokkal élvezetesebb.
Álltalában űgy a jó, ha a nőnek a szex 3/4-ed részénél van orgazmusa.
Miért nem akkor elégíted ki kézzel amikor már te elment, de ő még nem?
Én se szeretem ha kézzel előtte kielégítenek, mert utána meg se érzem ha beteszi vagy bennem mozgatja, mert orgazmus után érzéketlen egy csomó idegig, és kellemetlen az egész szex.
" Persze nyílt beszéd stb ".
Akkor miért nem beszéled meg vele nyíltan ???
Miutan elmentem meg nem engedi hogy kielégítsem. Nem egyszerű eset.. :D
Barmi ötlet így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!