Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitani szerenék, de nem engedi h elvigyem a cuccaim. Mit tegyek?
Tudni kell h parom epp h megelt. Kifizette wz alberletet cigi pia sor. Az en fizumbol vettem etelt meg ami a megelhetesre kellett.
Nem volt se tvje hutone sen egy kanapeja sem. Ezeket is mind en vettem. En dolgoztam meg erte. Az igaz h itt elel vele de szerintem az alberletet akkor is ki kell fizetnie ha egyedul el vagy ha 10en elnek itt. En cserebe vettem a kajat.
Most h szakitani akarok azt akarja h a tv a huto es a kanaoet adjuk el es felezzuk ez a penzt.
Ezjogos szerintetek?
En felajanlottam h a hutot es a kanapet itt hagyom neki ha kifizet erte valamennyi osszeget.
Segitsetek h ilyen helyzetben mi a helyes?
Koszonom
Micsoda? Hát én nem hagynék ott neki semmit amit a saját pénzemből vettem. Egy szaralak a párod vagy már exed! Vidd csak a cuccaid! Ha másként nem tudod akkor úgy intézd mikor nincs otthon! Az ilyen pasikat feltudnám akasztani az első fára bmeg!
N
A jogsijat is en torlesztem es a telefonszamlajat is en utaltam rendszeresen.
Azt mondta ha elmerek szo nelkul pakolni osszekarcolja az automat a varosban.
Na Te is aztan beleválasztottal!
Komolyan mondom összejöttök ilyen tuskokkal utána meg idejöttök sirankozni?
Edd meg amit főztél kiscsaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!