Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kiábrándító ha egy lanynak semmennyire nem formás a feneke? Kellene az ilyen barátnőnek?
Akkor én leszek az első, aki vállalja: egyik testrész sem tud annyira felizgatni, mint a fenék. Ha nem jön be egy nőn, akkor bizony elég sok bukik a testi vonzalomból (az pedig ugyebár igen fontos egy boldog kapcsolatban).
28F
Ez a "semennyire sem formás" elég relatív fogalom! Ami egyikünknek nem tetszik, az egy másik pasinak maga lehet a tökéletes! Szóval ezt így nem lehet megmondani. Ha valami hasonlót linkelnél, akkor több érdemi vélemény hangzana el, abból jobban tudnál következtetéseket levonni.
48Ffi
Aki külsőre megy seggre mellre az egy igazi vadbarom, főleg a lány aki még mutatja is mi van neki. Nekem egy olyan lány kell aki tud szeretni és hűséges, és persze pesthez közel van :) Nem pedig valami szép seggű szép mellű lányka aki szeretni képtelen plusz még meg is bámulják a fiúk.. Az ilyen tipikus cafkák nekem nem kellenének. Nekem csakis egyetlen egy lány fog kelleni, aki természetes, nem mutogatja magát, és hűségesen SZERET :)
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!