Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem kiábrándító ha a partner már nagyon tapasztalt?
Volt pár randim egy tapasztalatlan, valószínűleg szűz lánnyal és nagyon felvillanyozott, hogy pár nyakcsóktól és némi tapizástól teljesen felizgult, elkezdett zihálni, vonaglani, teljesen elvesztette a fejét.
Eddig csak tapasztalt lányokkal voltam. Ők is élvezték amiket csináltam velük, de már egyszerűen nem volt bennük az a tűz és lelkesedés mert már kb mindent láttak, mindent próbáltak, mindent tapasztaltak akár több emberrel is. Nekik csak a sokadik lehettem már a sorban. Nekik a szex már csak egy kellemes extra volt az életben, nem egy izgalmas, felfedezetlen terület. Persze, felizgultak, élvezték, szerették, kezdeményezték ők is de a nyers szenvedély, izgalommár eltűnt belőlük.
Más is tapasztalta ezt?
23/F
Meg is dugtad? Mert amit leirtál az egy NAGY NULLA! Kb. 8 szűzzel voltam és a legkülönfélébb módokon elhitették hogy ők milyen jók, majd az ágyban csakis az egyik volt igazán jó. 8-ból 1! Érted?!
Amit te leírsz az egy átlagos dolog a nőknél...
Kedves kérdező, az általad leírt jelenség sajnos teljesen általános. Ez a már messziről is jól látható érzelmi kiégés, amit az "éld ki magad" -elveket vallók nem vesznek számításba...
Egy férfi számára kevés kiábrándítóbb dolog van, mint egy sokat látott "veterán" nő tekintete... Ott már mindegy, mit csinálsz, mekkora profi vagy, csak egy unott mosoly (vagy: színlelt kamu-extázis) a válasz, ráadásul egy ilyen nőnél már a herpesz is alaptartozék.
Ezért tartós kapcsolatra, házasságra, CSAK csillogó szemű, életvidám, még garantáltan egészséges szűz lányt javaslok. Viszont, egy ilyen értékes lány, komoly felelősség is: ezért, ha csak digi-dugira vágysz, keress egy "használtat"! És most lehet lepontozni hölgyeim...
Amit leírtál annak semmi köze ahhoz, hogy a lány szűz volt-e vagy sem. Vannak akik érzékibbek és nem utolsósorban bejöttél annyira a lánynak, hogy pár érintéstől rád tudod hangolódni.
Amit nem értek... hogy ha ennyire bejöttetek egymásnak akkor miért nem vagytok együtt??? Miért akarsz még újabb csajt???
A tapasztaltság egyébként nem okoz kiégést, inkább oldja a gátlásokat, félelmeket, még jobban el tudja magát engedni.
Látod kedves kérdező, a testközelből átélt tapasztalatoddal és az én (sajnos, az apád lehetnék) élettapasztalatommal teljesen ellentétes, blőd válaszokat kaptál. Ez sajnos, nagyon gyakran előfordul az ilyen kényes témáknál a GYíKon.
Ennek az lehet az oka, hogy a válaszolók és pontozók többsége olyan nő, aki találva (és sértve) érezte magát. De a korodbeli, vagy fiatalabb srácok sablonos "szakvéleményével" se jutottál sokat előre... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!