Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fogom kicsinek érezni?
Nemrég rendeltem egy dildót, ami sokkal nagyobb és vastagabb (21cm és 5,5cm), mint a barátom farka (kb 15cm és 4 cm).
Nem fogom kicsinek érezni barátomét és kevésbé élvezni a szexet, ha rendszeresen használom?
5,5??
Hogy a francba fér be oda egy akkora nagy dorong?
Jajj, bocsi lemaradt!
Nekem is van dildom(igaz nem ekkora) de az is nagyobb mint a pasim farka, viszont teljesen más érzés, mert a farok él, lüktet és a pasim mozgatja, a dildot meg én, úgyhogy az nem olyan!:)
Az utolsónak igaza van. Minél többször használod, annál kevesebbszer fogod érezni a pasidét.
Hidd el, tapasztalat.
Az én pasimnak is kb 14 cm, a régi szeretőmnek kb 22 cm volt. Minél többször találkozgattam vele, annál rosszabb lett a szex a pasimmal, mert egy idő után nem éreztem semmit, csak bizonyos pózokban. 2 évig jártunk össze. Aztán szerető kuka, inim tornát kezdtem csinálni utána, aztán fokozatosan jobb lett, mostmár újra jó a pasimmal az együttlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!