Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem fogom kicsinek érezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fogom kicsinek érezni?

Figyelt kérdés

Nemrég rendeltem egy dildót, ami sokkal nagyobb és vastagabb (21cm és 5,5cm), mint a barátom farka (kb 15cm és 4 cm).

Nem fogom kicsinek érezni barátomét és kevésbé élvezni a szexet, ha rendszeresen használom?

2019. okt. 9. 20:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%
Az a bibi ezzel az 5 centis méret kérdésekkel hogy lehet hogy bemegy 10-13centi talán,de ha mondjuk 19/4 es mufarok lenne(here nélkuli behelyezheto 19cm)akkor lehet hogy teljesen elnyelne belole a puncid legalább 17-18centit.Nos akkor nagy baj van,nagy bajban van a barátod.
2019. okt. 9. 20:53
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

5,5??

Hogy a francba fér be oda egy akkora nagy dorong?

2019. okt. 9. 21:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Jajj, bocsi lemaradt!

Nekem is van dildom(igaz nem ekkora) de az is nagyobb mint a pasim farka, viszont teljesen más érzés, mert a farok él, lüktet és a pasim mozgatja, a dildot meg én, úgyhogy az nem olyan!:)

2019. okt. 9. 21:33
 14/16 anonim ***** válasza:

21:31:

Sehogy. A kérdés kamu...

2019. okt. 9. 21:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendszeresen fogod használni, akkor de egy idő után kicsinek fogod érezni a barátodét.
2019. okt. 9. 22:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Az utolsónak igaza van. Minél többször használod, annál kevesebbszer fogod érezni a pasidét.

Hidd el, tapasztalat.

Az én pasimnak is kb 14 cm, a régi szeretőmnek kb 22 cm volt. Minél többször találkozgattam vele, annál rosszabb lett a szex a pasimmal, mert egy idő után nem éreztem semmit, csak bizonyos pózokban. 2 évig jártunk össze. Aztán szerető kuka, inim tornát kezdtem csinálni utána, aztán fokozatosan jobb lett, mostmár újra jó a pasimmal az együttlét.

2019. okt. 10. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!