Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fogom kicsinek érezni?
Figyelt kérdés
Nemrég rendeltem egy dildót, ami sokkal nagyobb és vastagabb (21cm és 5,5cm), mint a barátom farka (kb 15cm és 4 cm).
Nem fogom kicsinek érezni barátomét és kevésbé élvezni a szexet, ha rendszeresen használom?
2019. okt. 9. 20:32
2/16 anonim válasza:
Már most is kicsi neked a pénisze. Azért kellett a nagy szerszám.
Nem kell feleslegesen magyarázni. Előbb vagy utóbb más farok fog kelleni.
3/16 anonim válasza:
Minek a dildó? Nem elég a barátodé? Én betiltanám, mert ezt veszik a nők alapul és a kisebb szerszám már nem is jó nekik.Ha kevés a pasid akkor ismerkedj olyannal aki ki tud rendesen elégíteni. Beszélhetünk priviben is ha gondolod.
4/16 anonim válasza:
Nem fogod kicsinek érezni, mivel a barátod esetében van hozzá egy igen fontos dolog is: ott van a pénisz "mögött" a férfi! (akit elvileg szeretsz)
6/16 anonim válasza:
Azert 6 cm különbség nem keves, ugyhogy a dildo szep darab
7/16 anonim válasza:
De. És nem a hossza, hanem a vastagsága miatt.
8/16 anonim válasza:
Egyszer érteném meg, miért kellenek ezek a kamukérdések...
9/16 anonim válasza:
Ha rendszeresen használod akkor, (amit a barátod mellett remélem azért nem fogsz)
Akkor bizony érezni fogod a különbséget, 'harangozni' fog benned, ha érted.
10/16 anonim válasza:
Három fajta novel talalkoztam.Tobbel akik olyan 10-13centi mélyek és akiknek csak 16-18melyen tovig bedugva éreztem a huvelyuk legmélyebb sarkát.De volt egy olyan no amikor még rovidebb volt kicsit a farkam akinek konkrétan sehogy sem tudtam elérni a végét.185-190cm magas nagy termetu no volt.Szoval az a kérdés mi az adottságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!