Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavaró ha egy lány szűkebb mint az előzőek? Vagy egyáltalán lehet érezni különbséget?
Lehet érezni a különbséget!
De ha mindketten szeretnénk/akarjuk, akkor ez nem jelenthet gondot!
Nekem eléggé jó érzékeim vannak. Ízérzékenység is ilyen.. és sok más dologban kifinomultabb vagyok mint a többség, ez genetika, szóval nem dicsekedni akarok ezzel vagy ilyesmi.
Igazából nagyon is fontos és érezhető, hogy milyen a lány. Egyébként tornával lehet fejleszteni az izmokat, de ez nem minden, két egyforma belső sosem lesz. :D
Nekem utoljára egy kifejezetten szűk lány volt az étlapon:P már-már túl szűk is volt.. kimondottan sok előjátékra volt szükség, amit amúgy élveztem.
De egyébként nem zavaró.. addig amíg annyira nem szűk, hogy kényelmes legyen mindkettőtök számára a behatolás.
Érdekes kérdés. Én állítólag kicsit vastagabb vagyok, mint az átlag, de probléma még nem volt belőle, csak óvatosabbnak kellett lenni, amíg eléggé ki nem tágult a hölgy.
Hosszútávon meg valamennyire "alkalmazkodik" a hüvely, és idővel kevesebb előkészítés kell.
Engem egyáltalán nem zavar.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!