Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy képes egy lány 21 percig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes egy lány 21 percig egyfolytába masztizni?

Figyelt kérdés
láttam 1 videot amin egy fiatal lány 21 percig izgatja ujjaival a punciját..
2019. okt. 8. 18:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért valóban nem kirívóan sok idő.
2019. okt. 8. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Néznek a nők is de pl 10 nőből 1 mig 10 ferfibol 10 nézi!

Viszont az megint más hogy egy tényleges férfival vagy az agyban vagy novel attól függ mit szeretsz vagy pedig csak magadnak csinálod...

Ez kevésbé intenzív mint a szex az ingerek is sokkal gyengébbek ergo nehezebb elmenni vagy hüvelyi orgazmust elérni... mig a csiklo orgazmus az mehet nagyon sokáig ahogy irtak mivel ezek záró izmok azok meg nagyon erősek és tartósak...

2019. okt. 8. 21:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak 21 percig?

Én van h 1,5 óráig is elhúzom.

2019. okt. 8. 22:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem nem vagyok lany
2019. okt. 9. 17:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet. Mi nem úgy működünk, mint a férfiak. Tegnap est 10kor kezdtem masztizni, hajnal 4ig csináltam. A csúcs előtt mindig abbahagytam. 4kor pedig 3 élvezés egymás után.
2019. okt. 11. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!