Miért bámul/néz engem a lány egyfolytába? Nem veszi le rólam a szemét.
Van egy lány aki akárhányszor meglát utcán, boltba, egyfolytában néz engem. Egyszerűen le sem veszi a szemét rólam, csak bámul/néz és bámul/néz. Nem jön zavarba, nem mosolyog stb. Rezzenéstelen arccal néz. Lányok miért csináljátok ezt? Mire jó ez? A lány nagyon szép, szóval nem hiszem hogy tetszenék neki sőt 80%. Teljesen átlagosnak mondható vagyok, se nem szép se nem csunya. Tegnap a boltba össze futottam vele és anyjával vásárolt de a lány nem jöt zavarba egyfolytába bámult. Mi a fészkes fenéért csinálja ezt? Múltkor meg a buszon egyik ismerősömel beszélgettem, ez tavaly volt... szóval akkor is bámult nem vette le rólam a szemét. Lányok, mire jó ez? Miért csináljátok? 80% hogy nem jövők be neki, csunya nem vagyok annyira, de nem hiszem egy ilyen szép lány azért nézne engem mert tetszem neki. Áhh kizárt dolog...
Én 21F
A lány meg 22 körül
Nem akarlak ijesztgetni, de azt a lányt látja rajtad kívül még más is?
Nem lehet hogy szellem vagy skizofrén tünet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!