Miért bámul/néz engem a lány egyfolytába? Nem veszi le rólam a szemét.
Van egy lány aki akárhányszor meglát utcán, boltba, egyfolytában néz engem. Egyszerűen le sem veszi a szemét rólam, csak bámul/néz és bámul/néz. Nem jön zavarba, nem mosolyog stb. Rezzenéstelen arccal néz. Lányok miért csináljátok ezt? Mire jó ez? A lány nagyon szép, szóval nem hiszem hogy tetszenék neki sőt 80%. Teljesen átlagosnak mondható vagyok, se nem szép se nem csunya. Tegnap a boltba össze futottam vele és anyjával vásárolt de a lány nem jöt zavarba egyfolytába bámult. Mi a fészkes fenéért csinálja ezt? Múltkor meg a buszon egyik ismerősömel beszélgettem, ez tavaly volt... szóval akkor is bámult nem vette le rólam a szemét. Lányok, mire jó ez? Miért csináljátok? 80% hogy nem jövők be neki, csunya nem vagyok annyira, de nem hiszem egy ilyen szép lány azért nézne engem mert tetszem neki. Áhh kizárt dolog...
Én 21F
A lány meg 22 körül
Mennyire negatív vagy magaddal szemben, fejezd be és végre nõlj fel, honnan tudod hogy te kinek tetszenél? gondolat olvasó vagy?
Figyelj légy férfi és szólítsd le, mi bajod lehet belõle? semmi...
Sok sikert és csak pozitív légy holnaptól :-)
Ne várj tovább ha nem cselekedj, mert az élet túl rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!